perjantai 22. tammikuuta 2016

GREY


Perjantaissa mennään taas. Kyllä se aika meneekin nopeasti kun suurin osa päivästä menee kotona puurtaessa. Tänäänkin tavoite oli mennä tekemään koululle yks ranskan kuuntelu. Loppupäivä lukemista, henkailua ja muuttoapuna toimimista. Onko muuten ok tehdä laskiaispullia jo tänä viikonloppuna? Me ainakin tehdään! Muita hämmästyttävän ihmeellisiä viikonloppusuunnitelmia on varmaan hiihtolenkki sunnuntaina. Anna pyys mua hiihtämään ja voitte uskoa kuinka paljon hämmennystä siitä aiheutu. No mä oon tottakai messissä, sehän on selkeetä! 

Joitain mun fb-kamuja jo hämmensi selkeästi ja samalla he ovat päättäneet sitä anonyymisti täällä kysyä, mutta mitäs Männistölle on tapahtunut? No se on nyt historiaa! Kipitin vähän aikaa sitten maistraattiin ja tää tyttö on nyt vaihtanut äitinsä tyttönimen itselleen. Onhan se aika suolaisen hintainen, kun mäkin ihan periaatteellisista syistä sen tein, mutta näin on kivempi. Henriksson on aika magee nimi mun mielestä, mitäs siellä sanotaan? ;-) Instan puolelta löydyn muuten nykyään myös nimellä henrikssonemmi.

Se siitä sitten, nyt pitää vaan totutella elämään tällä nimellä. Ja syistä tietenkin sen verran, että voitte arvata Männistön olevani isäni sukunimi. Paljoakaan sitä äijää en elämässäni tarvitse enkä näe ja samalla koin haluavani pois siitäkin loukusta. Perheeni yhteisestä ja äitini entisestä nimestä päädyin jälkimmäiseen. Edelleenkin meidän postilaatikossa on kaksi nimeä ja nyt mä saan ylpeänä kantaa äitini suvun nimeä. Oon ihan fiilingeissä ja mun vaari on tietenkin ylpeä, lapsenlapsi on vihdoin (ja jälleen, tyttö Henriksson oli myös syntyessäni) Henriksson!

Mä jatkan nyt perjantaifiilistelyjä ja mikäs sen parempaa kuin luku-urakka. Me palaillaan huomenna videon parissa, lupaan että se on viimeinen tältä viikolta! ;-)

♥:Emmi


COAT - H&M
SWEATER & BOOTS - New Yorker
BAG - Longchamp

Friday again! Oh gosh these days are passing by so fast atm. I mostly spend my days studying, working out, doing blog stuff and seeing friends. I'm happy about the situation going on right now, love it! Today I'm about to stop by at school to do a French listening comprehension and then it's time to study. Later on I'll help a friend as she's moving to a new apartment. What about tomorrow and Sunday? I simply have no special plans but tomorrow we're gonna bake and I'm gonna buy some candyyy! On Sunday it's time for working out as we'll go cross-country skiing with a friend. It's been a long time since I've done that!

Some of you noticed on Facebook that I've changed my last name and yep, that's true. Now it's Henriksson and no more Männistö. I'm glad about the change. I've always wanted to have my mom's old last name so finally that it's become true I'm reallyreally excited although it takes a while to get used to it...

Oh well, my Instagram name has changed as well and now you can find me with the name henrikssonemmi.

I gotta get going now so we'll see again tomorrow with a new post. Have a great weekend xx


11 kommenttia:

 1. Anonyymi22.1.16

  Ihanan pirteitä kuvia!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi22.1.16

  hurjan kauniita kuvia !! :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi22.1.16

  Kauniit kuvat, tykkään tosi paljon noista harmahtavista hiuksista! Näytät ihan eriltä kuin aikasemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos! :-) Munkin mielestä nää harmahtavat on hurjan kivat!

   Poista
 4. Anonyymi22.1.16

  Kivoja kuvia! Huomasin kanssa nimenvaihdoksen ja jouduin ihan pinnisteleen, et mikä ihme se nimi oli ennen, niin hyvin sopii toi uus että ei ees muistanu :)
  Menee sitä rahaa hullumpaankin, nimi on kuitenkin niin iso osa identiteettiä et siitä pitää olla ylpee, Onnea!
  Riikkuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos! Munkin mielestä uus nimi sopii hienosti ja tykkään siitä kyllä ihan sikana! Ja joo, ihan totta! Kyllä nimi vaan on nimi :-)

   Poista
 5. Anonyymi22.1.16

  Upeita kuvii, Emmi! :) Ja tosiaan, onnea nimenmuutoksesta!

  t. Sonja

  VastaaPoista
 6. Anonyymi23.1.16

  Tosi kaunis sukunimi!

  VastaaPoista