Jatketaan Terveelliset ideat-postaussarjaa näillä suklaamuffineilla. Kehittelin tän reseptin jo ennen joulukuun reissuja, mutta jollain tapaa halusin pantata tätä just tähän tammikuuhun. Syy piileekin varmaan siinä, että tää on yks mun onnistuneimmista resepteistä ikinä! Kyllä sitä kokeilemalla keksii, joten rohkaisen teitäkin vaan yhdistelemään ainesosia ja katsomaan, mitä saatte aikaiseksi! ;-)
Näihin suklaisiin ihanuuksiin kuitenkin tarvitset:
n. 5 kpl
n. 0,8dl makeuttamatonta maapähkinävoita (esim. Amonalta saa kohtuu halvalla!)
3-4rkl hunajaa
1 munan
0,5dl proteiinijauhetta (maustamaton ja suklaan makuinen toimii molemmat!)
n. 1tl leivontakaakaota/raakakaakaota
1tl leivinjauhetta
loraus maitoa taikinan notkeuttamiseksi
Kaada kulhoon maapähkinävoi ja hunaja ja laita ne n. 20-30 sekunniksi mikroon. Tämän jälkeen lisää joukkoon kananmuna ja vatkaa sähkövatkaimella. Tämän jälkeen lisää kuivat aineet ja samalla maitoa, jotta taikinasta tulee notkeaa, saman tapaista kuin normaalista muffinitaikinasta! Kaada taikina vuokiin ja paista 200 asteisessa uunissa n. 10-12 minuuttia tai kunnes muffinit ovat päältä ruskeita.
Toivottavasti lähdette kokeilemaan, kysyä saa jos on jotain epäselvää. Edelliset tammikuun reseptit löydät klikkaamalla alla olevia linkkejä:
Mä lähden nyt salille ja sitten luku-urakan pariin!
♥:Emmi
// for 5 cupcakes
0,8dl unsweetened peanut butter
3-4tbsp honey
1 egg
0,5dl protein powder (unflavoured or chocolate works well!)
1tsp baking chocolate powder / raw chocolate powder
1tsp baking powder
a little milk
Pour the peanut butter and honey into a bowl and put them into the microwave for 20-30 seconds. Then add one egg and mix with a electrical mixer. Then add the dry ingredients and a little milk to make the dough better. Pour into little cupcake molds and cook in a 200 degree oven fo 10-12 minutes or until the cupcakes look beautifully brown!
Hope u like it xx
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti