lauantai 30. tammikuuta 2016

EGGS IN A CUP

 Terveystammikuun viimeisenä "reseptinä" kananmunaa mulle ihan uudessa muodossa. Jotenkin näiden kokeilu on multa ihan jäänyt ja nyt oon vasta tammikuussa näitä ekan kerran päässyt koittamaan. Niin hyvää ja vähän erilaista! Näihin tosiaan tarvitset jonkinlaiset muffinivuoat, mulla oli IKEAsta ostetut silikoniset vuoat, sillä paperiset ei kyllä näissä kestä. Onko joku koittanut, mitä vuokia te ootte käyttäneet?

Pohjana näissä on siis yllätysyllätys kananmuna ja mä sekotin seokseen vielä vähän maitoa. Täytteissä voi sitten käyttää ihan mielikuvitusta:
  • leikkelettä
  • erilaisia juustoja
  • tomaattia
  • pinaattia
  • lihaa: jauhelihaa tai kananpalasia
  • perunaa
  • mausteina mm. yrttisuola, chili, valkosipuli tai mitä ikinä keksit!
Seos sekoitetaan kulhossa tai isossa mukissa ja sitten kaadetaan vuokiin. Sen jälkeen muffinit laitetaan uuniin 20 minuutiksi 200 asteeseen ja sitten herkullinen aamupala on ihan valmis!

Tältä täällä muuten näytti puolisen tuntia sitten. Leipää ja näitä oli tänään aamupalalla. Loistotapa aloittaa lauantai, nyt lukemisen pariin ja sitten salille!

♥:Emmi



Last recipe of my healthy January is this - a recipe for egg cupcakes. I think I'm kinda late with these but they're so good and simple! And something different compared to those usual omelettes or fried eggs. The only thing you need in addition to eggs and fillings are silicon moulds. Or whatever that suits these! You know it I guess?¨

You can use fillings such as:
  • cold or warm meat
  • cheese
  • tomatoes
  • spinach
  • potatoes
  • seasonings such as chili, garlic and different herbs
Mix everything in a bowl and pour into moulds. Bake 20 minutes in 200 degrees and you're ready!

And btw, this is how my Saturday morning looks like today. Now it's study time and then off to gym!

xx Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti