maanantai 11. toukokuuta 2015

WEEK 19 | CHALLENGE EDITION


Viime keskiviikkona tuli sellanen olo, että lopetan reenaamisen. En jaksa mennä takas salille ja tehdä sitä samaa tyhmää reeniä, en vaan halua. Kroppa jumitti, penikat ja kyynärpäät särki ja mieli oli ihan muualla. Päätin sitten keventää loppuviikon treenejä ja aloittaa maanantaina puhtaalta pöydältä.

Näin maanantain ja kesän lähestymisen kunniaksi haastan itseni ja teidät treenaamaan ahkerasti seuraavat neljä viikkoa. Haastan teidät tekemään kaksi juoksulenkkiä ja kolme lihaskuntotreeniä viikkoon, onnistuuko? Näin viikkokatsauksien paikalla näättekin nyt seuraavat neljä viikkoa mun kuulumisia uudesta "treenijaosta"

Mun suunnitelmissa on tehdä yks lyhyempi ja yks pitempi juoksulenkki viikkoon. Lisäksi aion jakaa kropan kolmeen osaan ja treenata siis erikseen jalat, selän ja rinnan sekä kädet. Näin ei tuu liikaa punttitreeniä ja aerobista sopivasti myös näin "rasvan palamisen kannalta" ;-) Teillä lihaskuntotreenit voi olla kotitreenejä tai mitä vain oman kunnon mukaan tehtäviä. Viikkoon jää siis kahden lenkin ja kolmen lihastreenin jälkeen myös kaksi lepopäivää, johon sisällytän aamureippailulenkit "palauttavina" lenkkeinä. 

Miltäs kuulostaa päästä seurailemaan nyt viikoittain treenikuulumisia, onko sopivaa vaihtelua viikkokatsauksille?

♥:Emmi

10 kommenttia:

 1. Anonyymi11.5.15

  On sopiva ja hyvä vaihtoehto! :) Motia tarvitaan varmaan monessa osoitteessa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu :) joo eiköhän tää aika oo vähän sellanen, luulis toisaalta että jaksas painaa kun kesäkin on tulossa ;D

   Poista
 2. Anonyymi11.5.15

  Taidanpa ottaa haasteen vastaan! Oon kanssa tehnyt kolmijakosta nyt pari viikkoa, mutta täytyy kyllä sanoa että toi lenkille lähteminen on se vaikein juttu! Olisko sulla mitään vinkkiä millä sais ittensä lähtemään sinne lenkille? :D Välimeren dieettiä kanssa testaan tällä hetkellä ja vaikuttaa todella kivalta! Saa syödä melko paljon ja kaikkea hyvää mutta silti tosi terveellistä! Ihan mahtava blogi sulla ja tsemppiä kevääseen! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee kiva kuulla!! :)) lenkille pitää vaan lähteä turhia miettimättä ja murehtimatta, sitten tulee lähdettyä ;-) en ookkaan kuullut tosta Välimeren dieetistä, mitäs siihen kuuluu? Kiitos sulle vielä paljon ja samoin <3

   Poista
  2. Anonyymi12.5.15

   Katsotaan miten käy :D Ja siinä syödään siis ruokia mitä Välimeren maissa syödään, eli paljon kalaa, kanaa, palkokasveja, oliiviöljyä, kasviksia ja hedelmiä. Se on yksi terveellisimmistä ruokavalioista ja mun mielestä se ruoka on todella herkullista! :D tuntuu että kokoajan saa herkutella koska ne on niin maukkaita :))

   Poista
  3. Kuulostaa herkulliselta ;-) tää vois toimia Ranskassa... ;D

   Poista
 3. Anonyymi11.5.15

  Kiva vaihtelu musta:)
  Ja hei, ootko käyny nyt lähiaikoina solariumissa? Näytit paljon ruskeemmalta ja aattelin et solariumista olis kans kiva saada postausta kun oon itse tällänen kalkkilaivan kapteeni mutten oo uskaltanut solariumiin haittavaikutuspaasauksien takia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) ja en oo, purkkirusketuksella mennään ;D

   Poista
 4. Anonyymi11.5.15

  Oletko mielestäsi pidetty ihminen?

  VastaaPoista