torstai 7. toukokuuta 2015

SOMETHING FOR SUMMER


 Mä harvoin shoppailen kotopuolessa ja varsinkin nyt pitäis laittaa sen suhteen rahahanat kiinni, sillä enhän mä kaikkea edes voi Ranskan mantereelle raahata. Kuitenkin eksyin pyöräretkelle Puuvillaan lauantaina ja varsinkin, kun H&M:llä oli tarjous kesämalliston ilmestyttyä kauppoihin, oli jotain kivaa saatava. Näistä ostoksista kolmea olin silmäillyt jo Tampereella, mutta silloin rahattomana jätin kaikki kauppaan. Nyt oli kuitenkin aika ostaa jotain pientä itselle...


 Perusteeppari viidellä eurolla, mä tykkään niin tosta v-aukosta ja vähän erilaisemmasta matskusta, toimii!
 Kympillä vaaleenpunaset shortsit. Näitä oli vielä turkoosina ja mustana, mutta vaaleenpunaset versiot yllättäen kiikutin kassalle... Mustat näytti keräävän ikävästi karvaa ja turkoosi ei oikeen oo mun väri. Matsku näissä oli toimiva eikä sellainen ikävästi ryppyyntyvä, niinkuin joissain muissa H&M:n shortseissa.
 Tähän iskin heti Tampereella silmäni ja päätin, että saatava on! Musta on ihan ehdottomasti mun väri vaikkei väri olekkaan, käytän sitä ihan ympäri vuoden :-D Vielä kun lisätään pitsiä ja ihana jumpsuit-malli niin meitsi on myyty. Ja hinta viistoista, kuka voi vastustaa?
Yhdet samanlaiset housut joka kesä, minkäs sitä itselleen mahtaa. Rakastan tätä löysää ja ilmavaa mallia ja viime vuoden tummaan leopardikuosiin verrattuna turkoosi (just kun sanoin että se ei oo mun väri..) on jo huomattavasti kesäisempi valinta. Näiden kohdalla on muuten tainnut käydä hinnannousua viime vuoteen, mun mielestä ne leopardikuvioiset oli viime vuonna vaan kympin ja nää nyt jo huimat kolmetoista euroa ;-)

Mitäs tykkäätte mun uutuusostoksista, toimiiko kesäkuteiksi? Mä niin nään jo itteni toi harmaa teeppari ja vaaleenpunaset shortsit päällä talsimassa ympäriinsä...

♥:Emmi

2 kommenttia:

 1. Anonyymi7.5.15

  ihanii vaatteita ! h&m:ltä kyllä löytyy vaikka mitä, just oikeenlaista tyyliä ja hinnat on hyviä (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Ja joo niin löytyy, koukutun aina ostamaan sieltä kun halvalla lähtee ja kledjuja on vaikka minkälaisia! ;)

   Poista