maanantai 18. toukokuuta 2015

CHALLENGE WEEK 1

Treeniviikko alko hyvällä selkä-rinta treenillä, ihan mahtava tuntuma sekä selkään että rintaan, myös "raskaat" vatsat eli lyhyitä sarjoja isoilla painoilla = toimii! Tiistaina sitä vastoin oli viikon ekan lenkin aika ja sisulla taistelin lenkin loppuun saakka, ei mitään huikeita aikoja mun mielestä mutta näin se lenkkikauden aloituksessa yleensä menee, pikkuhiljaa kuntoa ja tekniikkaa paremmaksi! Jos ensi viikon pitkällä lenkillä menis päälle kaheksan kilsan sitten ;-)
Keskiviikkona olikin jalkatreenin vuoro ja hieman lenkkiaroilla jaloilla sai lämmitellä varmaan yli 20 minuuttia, ennen kuin uskalsi lähteä kyykkäämään. Hyvin sain mehut pois ja varsinkin hack tappaa joka viikko ;-D Kivun huomasi kyllä torstaina, joka onneksi oli lepopäivä. Vapaapäivä alkoi raikkaassa ulkoilmassa aamulenkillä, sai vähän jalkoja avattua - mulla ainakin menee ihan tukkoon jalkatreenin jälkeen, sanokaa että teilläkin?!
Perjantaina olikin toisen lenkin vuoro. Kaverin kanssa Ruoskan rinteitä ees taas ja mun pakarat oli niiiiin tulessa! Hengissä kuitenkin selvittiin ;-D Lauantaina vielä viimeinen puntti, käsitreeni ja loppuun vähän vatsoja. Olkapäille sain kunnon pumpin aikaan, hauis ja ojentajatreenejä taidan vielä vähän hioa, niin saatte ensi maanantaina treenipäiväkirjaa tulevalta viikolta! Eilen oli tosiaan viikon toinen lepopäivä, aamulenkki starttasi sen oikein hyvin, loppupäivä painittiinkin sitten koulujuttujen parissa.

Ekan viikon jälkeen uus treenijako vaikuttaa hyvältä, vähän noi lenkit pakkaa ärsyttämään mutta olkoot ;-D Niistä selvitään! Miten te treenasitte viime viikolla?

♥:Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti