lauantai 30. toukokuuta 2015

UUSI TULOKAS


Tuntuu muuttuvan elektroniikan esittely-blogiksi tämä, kun jo toista laitetta viikon sisään oon teille näyttämässä. Kuitenkin, oon jo pitkään pyöritellyt ajatusta uudesta objektiivista ja tovin selailtuani erinäisiä sivuja ja saatuani varmistusta hyvästä lähteestä, (krhmm.. blogit) päädyin ostamaan tämän Canonin 50mm f/1.8 II -putken jatkoksi mun kasvavaan kamerakalustoon. Tämä tuntui olevan tähän hetkeen sopivan hintainen vain satkun loppusummalla ja vaikka laajakuvaobjektiivi vähän kaiherteleekin, oli tämä tähän hetkeen oivallinen valinta. Seuraavaksi ehkä sitten säästän rahat tähän yksilöön... Kuitenkin, mun kamerassa mukana tullut Canonin EF-S 18-55mm 3.5-5.6 IS II (hitto on vaikea nimi kaverilla) vaikuttaa siltä, että on parhaat päivänsä kohta nähnyt ja etenkin siitä syystä oli aika kartuttaa kamerakalustoa yhdellä uudella tulokkaalla.

Mun mielestä blogin kuvissa laatu kärsii päivä päivältä enemmän tuon putken kanssa otetuissa kuvissa, varsinkin jos on heikko valaistus. Tää 5o millinen oli just nappi vaihtoehto tähän hetkeen, saa laadukkaita kuvia sitten kesän reissullakin. Tuun kuvaamaan myös mun vanhalla objektiivilla enkä varmaan osais lähteä ilman sitä mihinkään, mutta jatkossa tuun kiinnittämään entistä enemmän huomiota laatuun - nyt ei voi ainakaan tekosyynä käyttää sitä, että kamerakalusto vetelee viimisiään ;-)

Satutteko te omistamaan tätä samaista objektiivia ja mitä ootte tykänneet?

♥:Emmi

4 kommenttia:

 1. Anonyymi30.5.15

  hih, mulla sama! hyvä ja kohtuuhintainen! :)
  postaustoivomus: joku post sellaisesta itsensä hyväksymisestä, rakastamisesta, body positiivisuudesta jne olis mahtava! oot upea ja seurailen blogiasi innolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sitä just! ;-) ja ootappa huomiseen, tää toive on jo huomioitu!

   Poista
 2. Anonyymi30.5.15

  Saitko tänä vuonna stipendiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sain :-) sain kirjan ruotsin opinnoissa menestymisen johdosta!

   Poista