tiistai 5. toukokuuta 2015

KASVOT KESÄKUNTOONMulle toukokuu merkitsee aina tietynlaista virstanpylvästä, sitä hetkeä kun meikkiä ruvetaan vähentämään kesän lähentyessä. Mähän käytän talvet, syksyt ja keväät aina kunnon meikkipohjaa, syystä että tykkään meikata ja se jotenkin sopii näihin vähän "ankeampiin" vuodenaikoihin. Mun iho ei oo mitenkään erityisen huonossa kunnossa, mitä nyt joskus joitain finnejä ja muita näppylöitä ilmestyy, mutta eiköhän meillä kaikilla.

Kesä on mun mielestä taas sitä aikaa, kun on kivempi antaa kasvojen hengittää, enkä edes vois kuvitella olevani päivästä toiseen pahimmat pakkelit naamassa. Tietenkin juhlat ja erikoistilaisuudet on ihan oma lukunsa, mutta näin nyt pääasiassa.

Mä tein nyt pienet kauneusrutiinit puhdistaakseni pieniä epäkohtia ihosta ja lähteäkseni itsevarmemmin kohti meikkipohjatonta vuodenaikaa. 


 • Ensin kasvopesu Garnierin cleansing milk-puhdistusmaidolla.
 • Tämän jälkeen kuorin kasvot samaisen merkin Pure active 3 in 1:lla. On muuten maailman kätevin tuote, onko teistä joku kokeillut tuota naamiona? Mä oon käyttänyt vaan pesuun ja kuorintaan, mutta toimiiko naamiokin?
 • Freemanin kasvonaamiot ja -kuorinnat on aina ollut mun mieleen, joten seuraavassa vaiheessa levitin kyseisen merkin clay maskin vaikuttamaan kasvoille. Onpas aikaa, kun oon viimeksi tehnyt kasvonaamion!
 • Viimeisempänä, muttei vähäisimpänä kosteutus milläs muullakaan kuin kookosöljyllä! Kyseisestä ihmeöljystähän on ruuanlaiton lisäksi myös hiusten, kasvojen ja kropan kosteutukseen. Hiuksia en uskalla koittaa, mutta kasvoilla ainakin toimii ;-)

Miten te hoidatte kasvojenne ihoa?
♥:Emmi

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa huipulta! Pakko itsekkin kokeilla tota freemannin kasvonaamiota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on mun mielestä tosi hyviä ja hinta-laatusuhde kohdallaan :)

   Poista
 2. Anonyymi5.5.15

  freemanin tuotteet on kyllä huippuja ! ja kyllä toi 3 in 1 toimii aika hyvinki naamiona, kuivuu iholle parissa minuutissa :o jos on kiire nii se on hyvä vaihtoehto :) ja itekkin käytän kookosöljyä (; mm silmämeikin poistoon ja toimii !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai myös silmämeikin poistoon! Kuulostaa creepyltä mutta pitää varmaan kokeilla! Kiitos vinkistä ;-) ja pitää myös varmaan kokeilla tota 3 in 1 naamiona!

   Poista
 3. Oho, ite en oo uskaltautunu käyttää kookosöljyä vielä keittiön ulkopuolella, pitäis kyllä joskus kokeilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tän perusteella voin ainakin suositella ;-)

   Poista