perjantai 29. toukokuuta 2015

GRILLIKAUDEN AVAUS


Kesä alkaa ja samoin kauan odotettu grillikausi (ja mun blogi täynnä grillikuvia, no niimpä!) Tänä vuonna säästytte ehkä jonnin verran ja tilalle tuleekin croissantit ja patongit... Grillikauden korkkaus tuli tänä vuonna sopivasti koeviikon päättymisen jälkeen, oli muuten mageet fiilikset keskiviikkona kun tajus, ettei oo mitään kokeita mihin lukis! No, syksyn ylppärit kummittelee hamassa tulevaisuudessa, hullu kun olen niin pistin laskurin kännykkään - 112 päivää niin on syksyn rumba ohi! Mitäs mä niitä päiviä siihen lasken, kun tässä olis nyt paljon muutakin...

Tosiaan, 12 päivää siihen, että mun kone kohti Pariisia ottaa lähteäkseen ja haluaisinkin vähän udella teiltä, minkäslaista juttua haluisitte tästä au pair-touhusta kuulla? Ranskasta koitan parhaani mukaan postailla ranskajuttujen lisäksi ihan tavallisia juttuja ja no, mitä te haluattekaan kuulla. Ajattelin ennen lähtöä tehdä kuitenkin fiilispostauksen siitä, mitä tuntemuksia lähteminen mussa aiheuttaa ja miltä tää kaikki on tuntunut. Nyt saattekin jättää ehdotuksia, mitä haluaisitte mun kertovan! Täähän auttaa vaan teitä, saatte kuulla juuri sitä mitä haluatte!

No, pitemmittä puheitta mä lähdenkin perjantain viettoon! Tänään on luvassa paljon siivousta ja leipomista, sillä mulla on pitkä synttäriviikonloppu edessä. Huomenna juhlitaan kavereiden kesken ja sunnuntaina nään ihania läheisiä ja sukulaisia meillä kahvittelujen merkissä. 

Palaillaan huomenna!
♥:Emmi

PS. Huomasitteko muuten jo postaukset "5 vinkkiä parempaan aamuun" ja "Tuloksia vai ei" ?

8 kommenttia:

 1. Anonyymi29.5.15

  Ehdottomasti ois siistiä saada lukea kunnon pläjäys siitä millasta siellä on. Niinku ihan oikeesti mitkä asiat on siellä eri tavalla kuin Suomessa, ja entä onko jotkin asiat mahdollisesti paremmin/huonommin? Ja sit tietty just perheestä, et otettiinko sut miten vastaan ja hieman sopeutumisesta. Ja ihan kaikkia fiiliksiä ois kiva kuulla niin positiivisista negatiivisiinkin! On kyl huippu siistiä et lähdet! Vietä mahtavaa aikaa Ranskassa ja nauti joka sekuntista, sillä aika kuluu siellä oikeesti tosi nopsaan. Yhtäkkiä havahdut siihen, että oot taas Suomessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm joo, varmasti onnistuu - pitää vaan siis paikan päällä tarkkailla menoa ja meininkiä muutenkin kuin vaaleenpunaset rakkauslasit päässä ;-) Ja joo, tätä maailmalle lähtemistä on kyllä ootettu ja ihanaa että eka tsäänssi vihdoin koittaa :-) Kiitoksia!

   Poista
 2. Anonyymi29.5.15

  Mun mielestä ois kivaa jos tekisit postauksen ranskaksi! Tai kuvaisit vaikka videon missä höpötät ranskaks omia fiiliksiä au pairiksi lähtemisestä ja loppuun voit vielä tiivistää suomeksi sen kaiken, niin lukijat ymmärtää ees vähän mistä puhuit :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah joo, miksei! ;-D Katotaan jos rohkenen tekemään videon, se olis kyllä huippu idea ;-)

   Poista
 3. Anonyymi29.5.15

  juu video ranskaks, tekstitys alapuoelle ;D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi29.5.15

  video postaus ennenkuin lähdet ranskaan. kivoja nämä tekstitkin mutta vaihtelua videoilla kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos yhtään lohduttaa niin treenivideota on tulossa vielä ennen lähtöä, mutta ehkä sitten Ranskan päässä voin kuvailla jonkun höpöttelyvideon ;-)

   Poista