perjantai 15. toukokuuta 2015

SHOPPAILU PRAHASSA

Palataan vielä hetkeksi Prahaan ja nyt lähinnä siihen, millaisia ostosmahdollisuuksia kaupunki pitää sisällään. Prahassa ostoskeskuksia oli mun mielestä monia pienellä alueella ja keskustassa mun lemppariksi nousi Palladium. Yllä olevan kuvan mukaan Palladium sisältää siis 200 liikettä, joista mm. Topshop, Tally Weijl ja Sephora olivat ainakin mun mieleen. Ostoskeskus sijaitsee vanhan- ja uudenkaupungin rajalla, Náměstí Republiky-aukion kupeessa.
Václavské náměstí-aukiolla, sen lähiympäristössä ja sivukaduilla ja -kujilla on paljon kansainvälisiä liikkeitä. Na příkopě-katu kauppoineen kannattaa ehdottomasti myös käydä kurkistamassa. Joelle päin mentäessä Na příkopě muuttuu 28. října -nimiseksi, sen jälkeen Národní-kaduksi. Halutessaan ostaa kosmetiikkatuotteita halvalla, suosittelen ehdottomasti katsastamaan Rossmann-ketjun liikkeet, joita on ympäri Prahaa. 
Halutessaan karkuun keskustan vilinää, kannattaa lähteä metrolla kohti Arkády Pankrác-ostoskeskusta. Kyseisestä ostoskeskuksesta löytää melkein kaikki samat kaupat, kuin keskustasta ja väkeä on yleisesti ottaen vähemmän. Metrolla paikan päälle löytää siis kulkemalla punaista (C) linjaa kohti Háje-päätepysäkkiä. Poistua tulee pysäkillä Pankrác ja ostoskeskus löytyykin ihan pysäkin vierestä ;-)

Myös Fashion Arena-outlet on kuulemma erittäin hyvä ja suosittu ostospaikka, mutta me ei tällä kertaa siellä vierailtu vaan koettiin, että edellä mainitut ostospaikat riittävät meille. Outletiin pääsee kuitenkin kulkemalla metrolla vihreää (A) linjaa Depo Hostivař-pysäkille, josta on ilmainen bussikuljetus.

Näiltä alueilta mä siis tein parhaat löytöni, vaikka loppupeleissä en paljon mitään edes ostanut. Jos jotain kysyttävää Prahan shoppailuista tai Prahasta vielä ilmenee, niin älkää epäröikö kommentoida ja kysyä, vastaan mielelläni parhaan mukaan! ;-)

Onko teistä joku muuten ollut Prahassa? Millaisia shoppailuvinkkejä teillä olisi?

♥:Emmi

1 kommentti:

  1. Kiitos hyvistä vinkeistä! Palladium on myös mun suosikkikauppakeskus Prahassa, sieltä löytyy tosi runsaasti erilaisia liikkeitä. :)

    VastaaPoista