lauantai 23. toukokuuta 2015

LUMENE SELF TAN MOUSSE


Itseruskettavaa levitettäessä tuttu juttu vähän kaikille taitaa olla erilaiset läntit, raidat ja muuten vaan epätasaiset kohdat. Mä muistan kun joskus vajaa pari vuotta sitten kokeilin ekan kerran itseruskettavaa ihan huvikseni ja sen kerran jälkeen en oo pahemmin kokeillut uudelleen. Nyt kuitenkin (koettuani hirveetä alemmuudentunnetta, kun porukat on viikon rantaloman jälkeen ihan överiruskeita) päätin huvikseni koittaa jotain itseruskettavaa ja testiin otin Lumenen Natural Bronze self tan moussen. Tää on siis vähän muotovaahdon tapaista vaahtoa ja hyvä vaihtoehto niille ainasille voiteille...


 Levittäminen ja kaikki valmistelut ennen sitä onkin ihan toinen juttu, ja niistä saa ihan kokonaisen postauksen aikaan, mutta nyt puhutaan lopputuloksesta! Ekalla kerralla huomasin muutaman epätasaisen kohdan, joita korjailin sitten seuraavana päivänä. Ero oli kuitenkin ihan selvä mun ihka ensimmäiseen itseruskettava kokeiluun ;-) Nyt oon levittänyt tätä itseruskettavaa jo muutamia kertoja ja mun mielestä lopputulos on huomattava ja todella nätin näköinen, varsinkin näin kun kesä lähestyy, lyhyet housut pitäisi saada jalkaan, eivätkä kanankoivet ole saaneet vielä tarpeeksi aurinkoa... Vai mitä te ootte mieltä?


Näin suuri ja kivannäköinen ero mulla oli ennen ja jälkeen itseruskettavan levittämisen! Ainahan se vaatii pientä eforttia ja aikaa päivästä, että jaksaa rusketusoperaation läpikäymisen, mutta tähän vuodenaikaan myös ihan hyväksyttävää ;-)

Ootteko te käyttänyt itseruskettavia, ja mitkä on teidän lempparit?
♥:Emmi

8 kommenttia:

 1. Anonyymi23.5.15

  Voitko lyhyesti listata mitä pitää ennen ton levittämistä tehdä?:) puspus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuoria ja rasvata iho :-) levittäminen suositellaan tehtäväksi jollain hanskalla!

   Poista
 2. Anonyymi23.5.15

  Mitäs tollanen puteli maksaa? Terveisin kalkkilaivan kapteeni eikä väri tartu kesälläkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä toi oli jotain kymmenen ja viidentoista euron väliltä! ;-)

   Poista
 3. Anonyymi24.5.15

  Sellasta kyselisin et miten toimit levityksen jälkeen? Kuivatteletko useemman tunnin ihan ilkosillasi vai puetko vaatteet miten nopsaa päälle? Entä pesetkö sitä missään vaiheessa päivää pois? Oon niin amatööri näiden kanssa eikä netistä sit oikeen oo kunnolla löytänyt vastauksia ;D On muuten kiva lueskella sun blogia! Itse toivoisin sun jatkossa kirjottavan, vaikka vähäsen kantaanottavia postauksia tai joitakin syvällisiä pohdintoja! Voisit myös esitellä joitakin sun treenivaatteit! Plussaa toisi myös se, että itse toimisit mallin roolissa ;D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi imeytyy mun mielestä aika nopeasti, joten laitoin vaan kevyet yövaatteet aka shortsit ja t-paidan (ja tietysti pikkarit) päälle kun oli sellanen fiilinki että tökötti on kuivunut. Olin ehkä vähän varovaisemmin, jotenkin tuntu että sitä vois susta ihan hirveesti siinä lähteä mutta ei kyllä tainnut ;-D Ja en pessyt! Kiitos superisti, kuluneella viikolla kirjottelinkin jo vähän syvällisemmin kohtuudesta ja ens viikolla on taas tulossa jotain vähän diipimpää matskua ;-) Kiitos sulle vielä!

   Poista
 4. Anonyymi24.5.15

  Pöö

  VastaaPoista