tiistai 19. toukokuuta 2015

B&W


FARKUT - New Yorker
TOPPI - Terranova
KOROT - Primark
BLEISERI - Vero Moda
LAUKKU - Forever21

Kerrankin asun kaikki vaatteet on eri kaupoista, kun yleensä tuntuu siltä että jokainen päällä oleva retku on sieltä hooämmästä tai geeteestä. No, tältä mä kuitenkin näytin äitienpäivänä, kun käytiin mummilassa ja mammalassa. Mustavalkoset kuvat natsaa välillä, vai mitä te sanotte asiaan? Tai mitä diggaatte asusta? Mä käytän tota bleiseriä tosi harvoin, mutta ehdottomasti pitäs muistaa pistää se useemmin päälle, niin mukava ja nätinnäköinen!

Tänään meitsillä on lukuvuoden viimeinen "virallinen" koulupäivä, sillä koeviikko ottaa kunnolla startatakseen huomenna. Mä en oo ees huomannut, miten tää kevät on mennyt ihan yhdessä hujauksessa, justhan me vasta juhlittiin uutta vuotta?! Niin se aika kuluu ja eilen tuli tulostettua jopa syksyn ylppäri-ilmoittautumiskaavakkeet. Jos ne tänään veis kansliaan niin olis sekin alta pois.

Ylppäreistä puheen ollen, pikkasen jännitin niitä tuloksia eilen ja, kun "vahingossa" avasin (jälleen kerran) sen wilman aamulla niin siellä odotti hyvä yllätys - Laudatur. Kyllä mun kelpaa, sanotaanko vaikka toverit näin, että kova työ palkitaan!

Tällä neuvolla tiistaihin, mukavaa päivää!

♥:Emmi 

Niiiin ja hyvää nimipäivää meitsi, sekä muut Emmit, Emmat, Emiliat ja samantapaiset toverit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti