perjantai 8. toukokuuta 2015

OUTFIT NOT SO PICTURESQUE
Shirt - NEW YORKER
Pants and coat - TALLY WEIJL
Shoes - H&M
Bag - TOMMY HILFIGER
Sunnies from Italy

Asuna ihan lemppari, kuvissa aivan kamala. Sain tän asuvision jo ostaessani noita housuja ja tota ihanaa trenssiä. Näin se toimii, ja vielä ponnarin kanssa. Tulos tämännäköinen - no just joo. Joskus ei vaan onnaa. Aurinko paistaa silmään ja tukka hulmuaa, minkäs sille voi.

Harkitsin jo tovin, etten edes julkaisis näitä kuvia. Tää on meinaan toinen kerta kun yritetään kuvata lähes samaa asua. Ekan kerran Prahassa ja sitten Tampereella. Kuitenkin asu, joka mun mielestä toimii niin hyvin luonnossa ei kuvissa suostu näyttämään parastaan. Takki ihan rypyssä, tukka lennossa ja valot ei mee yks yhteen. Kuitenkin, joskus näinkin ja ihan vaan siks että tää on mun tän hetken lemppariasuja päätin nää kuvat teille postata.

Näin siis tällä kertaa. Tykkäättekö kuitenkin asun ideasta, jos ette toteutuksesta? ;-D

Perjantaissa ollaan taas, ihanaa viikonloppua!
♥:Emmi

2 kommenttia:

 1. Anonyymi8.5.15

  ei todellakaan oo mun mielestä mitään huonoja kuvia, ihana asu <3 tally weijl on kyl kans sellane kauppa mist löytää ihanii vaatteit (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, voi kiitos :)<3 Ja joo yllätyin itekin kun nyt ekaa kertaa Prahassa kunnolla siellä kiertelin, ihan huippuja juttuja eikä hinnatkaan oo kovat! :)

   Poista