maanantai 18. elokuuta 2014

WEEK 33 | THROUGH MY PHONE

  
    Ekat voimareenit maanantaina ja hyvin rullas! | Taas kerran Fitnesstukun tilaus saapui meille sujuvasti ja nyt on lisäravinnevarastot täynnä! | Tiistaina Ellan kanssa menossa kahville. | Mistä tietää, että arki on taas täällä? Syöt ruokasi purkista.
Tiistain kävelylenkkiselfie. Oli ihana vaan kävellä ja katsella luontoa 45 minuuttia ennen iltapuuhia. | Long time no see maastaveto. Pirun hyvin se rullas parin kuukauden tauon jälkeen, kiitos ihanan lihasmuistin ;) | Torstaina mäkivetoja Ruoskan mäessä. Eka kierros verenmaku suussa ja perään puolikas kierros höntsäten. Sopii mulle! | Torstain aamuselfiet ennen kouluun lähtöä.
Tää kotihiiri tuli perjantaina ihmeen myöhään kotiin :-D Ei oo ihan mun tapasta, haha. | Lauantain proggis oli mopoauton siivous (pitkästä aikaa, hahah) | Lauantaina lähössä ulos. Oi että mä rakastan tota paitaa! | Leffaherkut lauantaina. Lisäks päivän aikana söin vielä pullaa.... ja jäätelöä... paljon jäätelöä :-D
Ja vielä tehosunnuntai. Aamulla olo oli kauheen voimaton, mutta sain kuin sainkin kaikki hommat tehtyä! Ens viikon ruuat, läksyt, juoksulenkki ja blogihommat tehty. Ja Suomi veti vielä huikeet tulokset keihäsfinaalissa, vaikken muuta ehtinytkään nähdä kun palkintojenjaon. Miten mä sen missasin, vaikka vielä lauantaina muistutin itseäni, että varmasti katon sen...

Mulla on ollut tosi hyvä viikko ja vaikka on kyllä tuntunut raskaalta palata koulun penkille niin on ollut parhaita viikkoja pitkään aikaan! Jopa arkena ehdin nähdä kavereita, viime vuonna tätä ei tapahtunut... Viikonloppukin on nyt sunnuntaita lukuunottamatta mennyt silleen, että oon ollut kokoajan menossa. Ainiin, olin mä sunnuntainakin kaverin kanssa kaupungissa. Ja löysin kaikki mun farkut. Sen jälkeen kun olin kiertänyt koko talon ja varaston kahteen kertaan ympäri tajusin, että ne farkut on mun vaatekaapissa. Niin mä en oo yhtään idiootti, enhän?

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!
♥:Emmi

18 kommenttia:

  1. Anonyymi18.8.14

    Tosi kivan olonen blogi sulla! :) haluisin kysyä että onko tossa mitään järkeä, että purkitat noita ruokia (syöt tietyn määrän hiilareita yms?) vaikka noiden ruokien lisäksi syöt aika paljon herkkuja? En oo silti itte mikään asian tuntija :D Ps. Olis kiva jos tekisit jossain vaiheessa taas videopostauksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syön herkkuja kerran viikossa herkkupäivä joten joo on järkeä :D :) ja en tunne enää että videopostaukset olis mun juttu!

      Poista
  2. Anonyymi18.8.14

    Näin ton koulukirjakuvan ja tuli mieleen kysyä, että mitä aineita aiot kirjottaa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äikkä, yh, uskonto, pitkä ranska ja pitkä enkku, ruotsi, lyhyt saksa ja lyhyt espanja :)

      Poista
  3. Anonyymi18.8.14

    Hassunhauska kirjoitus, oli ilo lukea. 5/5 , maistuu salami.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkoholisoitunut hiippari sinäkö se siellä? o.o

      Poista
  4. Anonyymi19.8.14

    Anteeks jos on liian henkilökohtainen kysymys mut toivon että vastaat,eli onko sulla "juttua" jonkun kanssa tai haluaisitko poikaystävän :) ja jos vielä loppuun voisit kertoa vähän hyviä ja huonoja puolia poikaystävästä :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öööö eipä kai :) ja tykkään et on poikaystävä joka on samanlaine ku mä ite, fiksu, rehellinen ja luotettava :) hyvä ulkonäkö tietenkin plussaa ;) ja muuten sellanen täydellinen paketti jonka kanssa juttu luistaa ja on hyvä olla :)

      Poista
  5. Anonyymi19.8.14

    Onko sulla puhelimessa jotain merkkejä esim sun ystävien nimien kohalla vai lukeeko sulla aina vaan pelkkä etu ja sukunimi? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on! :D mm apina, tähti, odottava sormi, haba ja tälläsiä haha :D

      Poista
  6. Anonyymi19.8.14

    Ketä sun perheeseen kuuluu

    VastaaPoista
  7. Anonyymi19.8.14

    Juotko tai poltatko? Jos juot niin kuinka usein?:)

    VastaaPoista
  8. Anonyymi19.8.14

    miten jaat noi kirjoitettavat aineesi? Miksi et kirjoita hissaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 2. Kevät uskonto, 3. Syksy enkku ruotsi, 3. Kevät ranska espanja saksa äikkä yh :) en vaan haluu kirjottaa hissaa kun siitä on niin paljon kursseja jne :/

      Poista
  9. Anonyymi19.8.14

    Koetko, että toi herkkupäivä kerran viikossa on hyvä juttu? Syötkö siis mitään "pientä hyvää" viikolla, tyyliin vaikka pari keksiä tai jotain vai onko herkuttomuutesi ihan ehdotonta? :) Harkitsen tässä että alkaisin itsekin syödä herkkuja vain kerran viikossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koen, kestää pääkin mulla ainakin paremmin :D en syö mitään pientä hyvää ikinä muuten ku herkkupäivänä, kesällä tein yhen poikkeuksen ja söin jäätelön haha :D ja se on kyllä hyvä valinta, sopii ainakin mulle ja maistuu herkut paremmalta kun ei syö joka päivä :)

      Poista