keskiviikko 20. elokuuta 2014

OUTFIT | HKI AUGUST 2014


Mun oli pakko tehdä näistä Helsingin Tuomiokirkolla otetuista kuvista vielä erikseen postaus, kun tykkäsin näistä kuvista niin paljon. Ja tässä näkee mun Helsinkipäivän asuakin vähän paremmin! Toppi, kauluspaita ja shortsit on Ginasta, kengät jostain Porin kenkäkaupasta ja laukku ja korut on Guessin. Tykkään tosta paita lantiolla-tyylistä nyt ihan hirveesti ja musta oli kiva vielä laittaa toi paita ns. vyöksi. Toppi on mun yks tän kesän vakkareita ja se on vaan totaalisesti jumittunut mun päälle. Niin yksinkertainen, kaunis ja helppo vetää nopeesti päälle. 

Toinen kouluviikko on lähtenyt ihan mukavasti käyntiin ja muutenkin kouluun on ollut kiva palata. Blogi on ollut vähän kakkos- tai jopa kolmosprioriteettina koulun ja salin jälkeen, mutta hyvin oon tähän mennessä saanut teille matskua julkastua. Huh, jännittää mitä sitten tapahtuu, kun mun ideat loppuu ja pitäs olla jotain mistä kirjotella. Vielä ainakin painetaan ja lujaa kun ideoita on!

Meikäläinen saa tässä nyt parin päivän sisään kokea sellasen elämänmuutoksen, mistä mun kaverit jo tietääkin. Tekin saatte kuulla siitä heti pikimmiten, viimeistään viikon loppupuolella. Tätä onkin odoteltu jo vuosia, mutta malttakaa malttakaa! Viikonloppuna sitten tuun jutskailemaan tästä asiasta.

Viikko onkin jo puolessa välissä, enää torstai ja perjantai ja sitten koittaakin taas ansaittu viikonloppu!

No, mutta mitä tykkäätte vaikka sitten asusta?
♥:Emmi

4 kommenttia:

  1. Anonyymi20.8.14

    sulla on aina ihanii vaatteit (: ootko ikinä käyny solariumis? :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi23.8.14

    aivan ihanat vaatteet ! oot kyllä kaunis :)

    VastaaPoista