perjantai 1. elokuuta 2014

EL VELERO


Aattelin kertoa teille vielä hieman meiän Espanjan reissun hotellista. Matka oli siis omatomireissu ja varattiin hotellikin ihan itse. Meidän hotelliksi valikoitui El Velero, joka sijaitsi n. 500 metrin päässä keskustasta. Rantaan oli linnuntietä hyvin lyhyt matka, mutta Torremolinoksen korkeuserojen takia mäkiä sai kulkea jonkun aikaa ylös ja alas ennen kuin pääsi rantaan. Ja rannalla ollessaan aurinkotuoleista sai sitten pulittaa kovan summan koska kyseisellä hotellilla ei omaa rantakaistaletta ole. Samanniminen ravintola rannasta kyllä löytyy, mutta älkää hämääntykö! :-D

Hotellia etsiessämme meillä oli toiveena löytää huoneistohotelli, jossa saisimme itse kokata ruokamme. Toinen asia, joka hotellista oli löydyttävä oli uima-allas. El Velero täytti nämä toivomukset ja bookkasimme sen hyvillä mielin! Mikään viiden tähden luksusluola tämä ei tosiaan ole, mutta harvemmin meidän perhe sellasissa edes yöpyy. Hotelli oli kumminkin ollut aiemmin muistaakseni Lomamatkojen hotellina ja tutustuimme siellä myös toiseen täältä samasta kaupungista olevaan perheeseen, joka oli myös lomalla ja jolle El Velero on jo ihan vakkarihotelli Torressa! Terkkuja, jos joku teistä tätä lukee :-D

Tykkäsin paikasta, mutta sekä hyviä että huonoja puolia löytyi. Tässä niistä muutama:

+ hyvä keittiö, josta löytyi kaikki tarpeellinen
+ tilavat parvekkeet, jossa oli kiva syödä vaikka aamupalaa
+ ystävällinen henkilökunta, jonka ansiosta saimme pitää huonettammekin vielä 12 tuntia pitempään, kuin olisi kuulunut!
+ allas oli sopivan viileä, muttei kuitenkaan kylmä
+ siivous ei ole joka päivä (mikä on musta hyvä, en jaksa kun ne siivoojat sekottaa mun tavarani päivittäin haha), mutta vessapaperia tuotiin päivittäin!

- aurinkotuoleilla ei pehmusteita, minkä takia niillä oli vähän epämukava maata
- en tiedä miksi, mutta meitä ei päästetty katsomaan hotellin kuntosalia?
- seinät paperia ja öisin saattaa mennä hetki nukahtaessa, koska ääniä kuuluu ympäriltä

Vaikka hotellista löytyi myös miinuksia, lähtisin sinne ehdottomasti uudelleen. Plussat kumoavat nuo pienet miinukset helposti. Jos teille jäi kysyttävää, niin kysykää rohkeasti kommentilla!

El Velero, Calle Centurion y Cordoba, 3, 29620 Torremolinos

♥:Emmi

6 kommenttia:

 1. Anonyymi1.8.14

  Mun on Emmi pakko tulla sanomaan tää sulle,tuun aina niin hyvälle tuulelle kun luen sun postauksia! Tää on niin hyvänmielen blogi :) kaikkea hyvää sulle ja toivoin että jatkat tän blogin kirjoittamista niin pitkään kuin mahdollista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, se onki tarkotus! :) kaikkea hyvää myös sulle <3

   Poista
 2. Anonyymi1.8.14

  Saako kysyä että mikä on sun tän hetkinen paino? Ja onko sulla noussu se sen jälkeen kun alotit salin vai onko se tippunut :)? Kiitos jos vastaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo käynyt koko kesään vaa'alla, mutta 62-64 välissä huitelee ja siinä se on aikalailla pysynyt, pari kiloa nousi viime talvena ja nyt ku alan keräämää lihasta ni toivottavasti nousee taas kilon tai kaks :)

   Poista
  2. Anonyymi2.8.14

   Hei tää ei nyt liity mitenkään postaukseen mutta kun oot matkustanu onnibussilla ni missä siellä on niitä pistorasioita? :)

   Poista
  3. Hups oon unohtanut vastata :) kakskerroksisissa on ainakin penkin alla!

   Poista