torstai 7. elokuuta 2014

TRE AGAIN


Tampereella jälleen. Tai no jälleen ja jälleen, viimeks olin toukokuussa. Mut mulle se on aika lyhyt väli käydä samassa kaupungissa vaan huvin vuoks visiitillä! Okei, paraskin puhuja olin Helsingissä pari viikkoa sitten ja huomenna se olis taas menoks. Ja nyt ihan huvikseen vaan, silti niin ihanaa. Matkustamisessa on sitä jotakin ihanaa, se fiilis.

Matkaseuraksi Treelle päätyi mun rakas äiti, jonka kanssa noi kaupunkivisiitit ja pitemmätkin lomat sujuu aina ku tanssi, eks niin mami? Matka taittu OnniBussin ja OnniExpressin sekotuksella ja hyvin oli molemmat jälleen aikataulussaan. Ihan loistavaa! Ostoksia kertyi vain yks kangaskaistale aka hame ja vielä midimittanen. Ja lisäks uudet treenipöksyt, jo oli aikakin. Syömässä oltiin Ravintola Villisian noutopöydässä, ja ihan pakko kehua sitä sweet chili kanaa. Ja tomaattikeittoa. Ja porkkanasämpylää. Ja se salaattipöytä: tuoreita hedelmiä, raejuustoa, tonnikalaa ja vähän erikoisempia salaatteja. Ainoo miinus siitä, että salaatti ja porkkanaraaste oli ihan törkeen kuivaa. Mutta kuitenkin niin hyvää ja niin halpaa. Kympin nuppi ja sai syödä niin paljon kun napa vetää.

Käveltyä tuli niin paljon, että oli pakko ottaa lomaa lomasta ja painua mökille rauhottumaan, ennen kun huomenna pitäs taas kävellä ja paljon. Helsinkikuulumisia saatte odottaa ens viikkoon, on sen verran postauksia tuloillaan, että säästellään niitä kuvia arkistoissa hetki kauemman!

Teki muuten mökkeily hyvää, eka kerta tänä kesänä heh
♥:Emmi

2 kommenttia:

 1. Anonyymi7.8.14

  Voitko tehdä tuton miten teet sun nutturan? Se on aina niin ihana ja onnistuneen näkönen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua! :D mä teen sen varmaan aina jotenkin eri tavalla, mutta voin yrittää :) tietenkin hiusten pituus ja laatu vaikuttaa myös tosi paljon tohon nutturan onnistumiseen, ettei kannata olettaa saavansa automaattisesti samanlaista! mä pistän postauslistaan sun ehdotuksen, niin katsotaan millon saisin tuton ulos postauksen muodossa! kiitos ideasta :)

   Poista