perjantai 15. elokuuta 2014

HELSINGISSÄ


Helsingin reissusta onkin jo viikko aikaa, mutta pääsin vasta nyt siitä teille kirjoittamaan. Otettiin viime perjantaina jälleen OnniBus Helsinkiin ja takaisin, tällä kertaa Elviran kanssa. Missiona oli tosiaan vaan shoppailla ja hengailla, ja me onnistuttiin siinä kyllä hyvin! Päivä alko sillä, että hurautettiin metrolla Itikseen. Siellä koettiin ihan surkeeta asiakaspalvelua ja todettiin, että vessan löytäminen on vaikeeta. Löysin sieltä kuitenkin hurjan kivan alelöydön ja söin pitkästä aikaa Spice Icen ihanan pyörremyrskyn!

Parin tunnin jälkeen palattiin metrolla keskustaan ja shoppailtiin Aleksanterinkadun liikkeissä, käytiin Pizza Hutissa syömässä (as u can see) sekä vierailtiin Senaatintorilla. Myöhemmin illalla söin ekaa kertaa kunnon sushia Forumin Hanko Sushissa! Ja söin ensimmäistä kertaa elämässäni puikoilla, onnistuin jopa saamaan muutaman sushin niillä suuhun asti haha! :-D 

Otettiin illalla extempore ratikka Kaivopuiston lähelle ja käveltiin sieltä Mattolaiturille, paikkaan jota monet bloggaajat ovat hehkuttaneet. Paikka oli ihan täynnä ja tyydyttiin istuskelemaan ja juomaan meidän juomia siihen ulkopuolelle - kirjaimellisesti mattolaiturille. Otettiin siinä kauniissa rannassa vielä kuvat, jonka jälkeen palattiin keskustaan. Vielä visiitit pariin kauppaan, Stockmannin Herkkuun ja Kampin K-Markettiin, jonka jälkeen lähdimme puol kymmenen maissa kohti bussipysäkkiä. Selvittiin hengissä jalat väsyneinä ja puhelimista akut nollilla bussiin. Matka takasin kotiin suju rattosasti korvapuustia ja Marie-keksejä (ja ehkä vähän irttareitakin) syöden ja musiikkia kuunnellen samalla, kun Elvira yritti nukkua.

Nää Helsinki-päivät kesäloman aikana on ollut ihan mahtavia, pitää ottaa taas jonain viikonloppuna OnniBus sinne, niin helppoa ja halpaa se on!

Helsinkin on muuten viimeistään nyt mun virallinen lempikaupunki Suomessa.
♥:Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti