sunnuntai 17. elokuuta 2014

OUTFIT | EN LA PLAYA

 CROP TOP&SHORTSIT H&M
KIMONO&ARSKAT Gina Tricot

Viimeistä viedään. Yhtenä iltana rannalle ja keskustaan lähtiessämme mulla oli tälläset rennot vaatteet päällä. Oli pakko saada muutamia rantakuviakin reissun aikana, vaikka harmillisesti huomasin auringon laskevan vuorien taa eikä sitä voinut katsella rannasta, niin kuin Turkissa yleensä!

Saitteko jo tarpeeksenne Espanjan reissusta? Mun mielestä oon nyt postaillut tästä enemmän kuin paljon, mutten millään malttanut jättää niin suurta määrä kuvia käyttämättä! Toivottavasti ootte tykännyt näistä ja toivottavasti pääsen taas pian reissuun, jotta pääsen kuvailemaan teille kivaa reissumateriaalia ;)

Näihin biitsikuviin on hyvä lopettaa Espanja-postaukset, vaikka tää ei ajankohtana olekaan se parhain. Huomenna taas mennään, toinen kouluviikko alkakoon...

♥:Emmi

4 kommenttia:

 1. Anonyymi17.8.14

  oot oikein hyvässä kunnossa mutta tuntuu välillä vähän siltä ettet oikein osaa valita itsestäsi niitä edustavampia kuvia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nää kuvat ei ookkaan kokonaisuutena edes parhaita kuvia musta mutta tarviiko niiden silti ollakaan? :)

   Poista
 2. Anonyymi18.8.14

  Taipuuko sun hiukses luonnostaan tolleen vai ootko tehny niille jotain ? :) ihanat !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo taipuu :D oon itseasiassa käynyt suihkussa vajaa tunti ennen näitten kuvien ottamista enkä oo tehnyt niille muuta ku antanu luonnollisesti kuivua :)

   Poista