keskiviikko 6. elokuuta 2014

MIJAKSEN KYLÄSSÄ


 Yhtenä aamuna reissun päällä otettiin bussi Mijaksen kylään, joka on aika lähellä Torremolinosta. Bussimatka sinne kesti noin tunnin ja maksoi jotain päälle euron. Bussi lähti Torremolinoksen bussiasemalta - se paikka ei kyllä alkuunkaan näytä asemalta mun mielestä! :-D

Mijaksen kylässä on tosi paljon katseltavaa noin pieneksi kyläksi. Me alotettiin kierros kiertelemällä noiden ihanien valkosten talojen keskellä. Olis joskus niin ihanaa asua yhdessä niistä! Jatkettiin kierrosta lähelle härkätaisteluareenaa ja Mijaksen näköalapaikkaa. Viimeisistä kuvista näättekin noi upeet maisemat. Sieltä kierrettiin vielä keskustorille, jossa alkoi juuri sopivasti flamencoesitys. Mä sanoin äitille etten kattele sitä sitte minuuttia kauempaa eikä nekään sitä jaksanut yhtä tanssia enempää katsoa, vaan lähettiin siitä vessaan ja suunnattiin 12:25 lähtevällä bussilla takaisin Torreen.

Mijaksessa vierailu on hyvä idea ainakin niille, jotka tykkää valokuvata. Myös ne, jotka haluavat viettää ihanaa lomapäivää kierrellen noita upeita katuja ja istahtaa välillä johonkin pieneen kuppilaan tai baariin - tää on teille. Mäkin tykkäsin tosta paikasta, vaikka aluks olinkin vähän ennakkoluuloinen sen suhteen.

♥:Emmi

2 kommenttia:

 1. Anonyymi7.8.14

  sun tissit roikkuu navassa, riippatissi iuh... sinuna en pukeutuis tuubitoppeihin noilla riipparinnoilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on kyllä erikoinen käsitys navasta... Mut eiköhän ole mun asia millasiin vaatteisiin pukeudun ;)

   Poista