sunnuntai 31. elokuuta 2014

BRUNSSILLA Ja taas me eksyttiin brunssille viikko sitten! No annetaan se anteeksi, koska viime kerrasta toisaalta olikin jo liian paljon aikaa. Pari tuntia naurua, juoruja, hyvää seuraa ja ruokaa niin lauantai oli heti paljon parempi. Vaakunan brunssi ei kyllä ikinä petä. Mun lempparia siellä on ehdottomasti toi puuro. Tällä kertaa oli kaurapuuroa, nam. Tuolla syön sen aina mansikkahillon, marjojen, pellavansiemenrouheen ja jogurtin kanssa ja oi että miten hyvää se on. Myös tuore leipä, karjalanpiirakat ja pannukakut kuuluu mun brunssilemppareihin. Ja kahvi. Tällä kertaa tummapaahto oli hyvää, viimeksi vaaleapaahtoinen oli onnistuneempaa. Ja eihän ne jälkkäritkään kyllä huonoja oo... Pannukakut jo mainitsinkin, mutta sitten on vielä piirakat, keksit ja donitsit... Mä aattelin, että tällä kertaa syön fiksusti, enkä ahda itseäni täyteen, mutta taas sieltä lähdettiin ähkyn kera kotiin. 

Vaakunassa on erinomainen brunssi, eikä hintakaan S-etukortin kanssa ole niin karmaiseva. Vaan 12 euroa. Haluaisin kuitenkin nyt tietää, onko Porissa jossain parempi brunssi? Olen kuullut, että Elbassa olisi brunssi mutta onko joku sitä testaillut? Onko jossain toisessa hotellissa mahdollisesti vielä parempi brunssi?

Nyt vinkkejä jakoon!

♥:Emmi


2 kommenttia:

  1. Anonyymi31.8.14

    12€ brunssista on todella paljon...

    VastaaPoista
  2. Anonyymi31.8.14

    Elban brunssi on vähän erikoisempi kuin esim just hotelleissa, mutta kuitenkin tosi hyvä että suosittelen kyllä kokeilemaan! :)

    VastaaPoista