torstai 31. heinäkuuta 2014

KALLO


Odottakaa vaan, kyllä tää huima postaustahti joskus katkeaa! En vaan voinut olla postaamatta teille muutamia kuvia, jotka napsittiin Annan kanssa tiistaina Kallossa. Kalloon lähteminen on aina yks vaikeus, kun se on niin pitkällä. Varsinkin jos oot mopoautolla liikkeellä. Kallo on kuitenkin niin mun ja Annan tyylinen hengauspaikka - luonnon rauhaa, meren kohinaa ja syvällisiä juttuja. Syötiin mun tekemä terveellinen mustikkapiirakka ja toi iso pottu Skyriä puoliks. Piirakan ohjeesta saa jälleen kiittää ihanaa Kaisaminniä! Anna tykkäs siitä ihan sikana, ettekä tiedä kuinka iloseksi mä tulin sen takia! Jeee! Pari tuntia henkeviä meren äärellä ja sitten lähettiin pikapikaa hakemaan hedelmiä kaupasta. Tehtiin vielä vihersmoothiet ja hedelmälautanen ja jatkettiin henkevien ja vähän vähemmän henkevien jutuskelua meidän terdellä iltamyöhään. Ihana viettää laatuaikaa mun buddyn kanssa ennen kun se hipsii tonne sadan kilsan päähän elelemään.

Ei juma, onko huomenna jo elokuu? Ja perjantai? Mulla on taas herkkupäivä! Oon kaivannut jäätelöä jo viime viikon herkkupäivästä asti päivittäin, että ette te tiiä kuinka onnellinen mä oon että huomenna saa mättää ;D Jätskirotta pääsee jälleen vauhtiin!

Ootatteko jo koulua? Mä oikeesti ootan! :-D Ens viikko on taas täynnä tohinaa, kun pyörähdän Tampereella ja Helsingissä. Mökille olis myös tarkotus mennä yhdeks yöks, pakko nyt kerran kesässä, hahah. Viikko ja pari päivää lomaa? Mä oon ainakin nyt niin rentoutunut, että jaksaa taas painaa vaikka ankara luku-urakka alkaa jo lokakuun lopussa ja se vähän kummittelee mielessä...

♥:Emmi

9 kommenttia:

 1. Anonyymi31.7.14

  Voi jumalauta että menee hermot! Tykkään tästä sun blogista ihan älyttömästi, mutta tuo "kopiointiesto" vaikeuttaa älyttömästi sun blogin käyttöä, koska tykkään availla asioita uusiin välilehtiin ja nyt sitä ei pysty tekemään. En usko, että vaikka ottaisit sen pois, kukaan kopioisi yhtään mitään sulta.. Eikä tuo esto oikeastaan mitään auta, kopioimaan pystyy myös ottamalla screenshotin :D joten olisin tosi onnellinen jos nyt ottaisit se pois koska siitä on enemmän haittaa kuin hyötyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai siis häh? :D mä pystyn kyl avaamaan, en tietty kuvia mut en ymmärrä miks niitä tarvis o.o ja tiedän ettei silleen auta voin ottaa sen joskus pois jos muistan! :D :)

   Poista
  2. Anonyymi31.7.14

   Eikun siis en pysty avaamaan esim. postauksia uuteen välilehteen.. Kun oon etusivulla niin tahtoisin monta postausta avata samaan aikaan, nyt joudun aina palaamaan etusivulle päästäkseni seuraavaan haluamaani postaukseen. Tajusitko?

   Poista
  3. Sori en tajuu! :D koita sivupalkin kautta :)

   Poista
  4. Anonyymi31.7.14

   Eiku tahtoisin nimenomaan availla uuteen välilehteen juttuja, mutta siihen tarvii hiiren oikeanpuoleista nappia, jonka käytön olet estänyt.

   Poista
  5. Luulin että se on vaan kuvissa, mutta katon ku pääsen koneelle :)

   Poista
  6. Anonyymi31.7.14

   Kiva jos jaksat kattoa, se tosiaan siis koskee kaikkea muutakin kuin kuvia..

   Poista
  7. Anteeks en tienny! :D ja avasin koneen just ja meen korjaa asian :)

   Poista
  8. Anonyymi1.8.14

   Kiitos kovasti!

   Poista