perjantai 15. huhtikuuta 2016

SPRING IS HERE


Suomenlahden toisella puolen Tallinnassa näytti olleen kevät jo maaliskuun loppupuolella, mutta nyt voi vihdoin sanoa kevään tavoittaneen meidätkin! Ulkona paistaa arska päivittäin ja keskiviikkonakin huomasin iltapäivällä lämpötilan kohonneen +12 asteeseen!! Aamulenkeilläkin oon pistänyt merkille, että tänne tullessani läheinen lampi oli vielä lähestulkoon jäässä, mutta tänä aamuna jäätä ei ollut havaittavissa enää missään. Niin ihanaa!!

Mun päivät koostuu tällä hetkellä oikeastaan pelkästään pääsykokeista ja treeneistä, joten mitään tähdellistä kerrottavaa mulla ei teille mun arjesta ole. Päivät menee oikeastaan sillä kaavalla, että aamulla herään kukonlaulun aikaan lenkille, heitän aamupalan huiviin ja kirjoittelen päivän suunnitelman ylös, luen ja pidän nopeita ruoka/sometus/blogi/mitävaan-taukoja. Iltapäivällä hyppään bussiin, metroon ja ratikkaan ja suuntaan valmennuskurssille. Sen jälkeen istun siellä perse homeessa neljä ja puol tuntia, jonka jälkeen raahaudun kotiin puolikuolleena. Tää viikko on ollut hurjan tiivis ja raskas neljän kurssikerran, perjantaiaamuun mennessä kuuden treenin ja älyttömän lukumäärän takia. Huomenna teen vihdoin ekan kerran luku-urakan aikana jotain muuta kuin luen, treenaan tai istun kurssilla. Tarkoitus olis käydä vähän kahvittelemassa tai syömässä ja illalla pidän kyllä viime lauantaiseenkin tapaan leffaillan. Vaikka näin onkin, niin meinaan silti ensin saada työpäivän verran lukutunteja kasaan ennen vapaalle vaihtamista. 

Pakko mainita vielä eilisestä ja törkeen hyvästä jalkatreenistä! Normisti en kurssipäivinä käy treenillä ihan ajankäytön takia, mutta tän viikon poikkeuksellisen neljän kurssikerran takia oli pakko vetää treeni kurssin kanssa samana päivänä. Toisaalta se oli ihan positiivinen valinta, mutta kuitenkin syö sitten kurssipäivästä sitä lukuaikaa. Kävelin salilta kurssipaikalle etanavauhtia hullun hyvin purreen treenin jälkeen ja tällä hetkellä treenin tehokkuuden kyllä tuntee jaloissa! Voin sanoa, että aamulenkki oli vähän sitkeää ;-)

Mä painun nyt täyttämään astianpesukonetta ja tekemään ruokaa, jonka jälkeen aloittelen vaihteeksi esineoikeuden parissa. Hurjasti on vielä tehtävää, vaikka tällä hetkellä tuntuu, että oon oikeesti alkanut oppia. Kyllä tämä vielä tästä! 

Ihanaa perjantaita!

♥:Emmi


HAT & KNITTED DRESS - Primark
SHOES - Skopunkten
BAG - Longchamp
JACKET - H&M
SCARF from Tallinn

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti