maanantai 18. huhtikuuta 2016

#LAKKIAISPROJEKTI PART 2 - MUN TREENIVIIKKO


MAANANTAI - lenkki 30min + vatsat
Maanantaiaamu alko sujuvasti lyhyellä lenkillä läheiselle lammelle. Kävelyn tueks otin yhen spurtin lammen ympäri ja toisella kertaa tein lisäks vähän dippejä ja penkillenousuja. Kotiin palattuani tein vielä nopeen vartin vatsatreenin olkkarin lattialla ja siitä sai viikko hyvän startin!

TIISTAI - kädet + 30min aerobinen
Valkkasin ihan surkeen ajan mennä salille neljän aikaan - ihan jäätävä ruuhka. Tein superina olkkiksia, ojentajia ja hauiksia lähinnä taljassa ja käsipainoilla, sillä mua ei tosiaan kiinnostanut jonottaa vapaita laitteita tai penkkejä. Ihan loistopumppi! Alkuun sotkin puolisen tuntia juoksumatolla ja crossarissa, toimii!

Lisäks tein tiistaiaamuna puolen tunnin puhtaan kävelylenkin metsäpoluilla. Ihan paras herätys!

KESKIVIIKKO - 30min kävelylenkki
Keskiviikkona kävelin jälleen kerran aamulla puolisen tuntia lähistöllä ja viimiset 5-7minuuttia spurttailin ja tein askelkyykkyjä. Ihanaa soveltaa vähän eri tavalla joka kerta! ;-)

TORSTAI - jalat-vatsat + 30min aerobinen
Meillä oli torstaina poikkeuksellisesti kurssipäivä ja sen takia tein nopean jalkatreenin just ennen kurssin alkua. Olin niiiiin rikki treenin jälkeen, että kävelin sitte sellasta etanavauhtia salilta kurssipaikalle, että ette oo koommin nähneet! Treenissä tuli tehtyä mm. prässiä, etukyykkyä, lantionnostoa ja suorin jaloin mavea!


PERJANTAI - 30min kävelylenkki
Perjantaina tais olla jalat sen verran hajalla, että en tehnyt kävelyn lisäksi lenkillä mitään spesiaalia yhden juostun lampikierroksen lisäksi. Tärkeintä on ehdottomasti saada ne jalat liikkeelle, jotta palautuminen on tehokkaampaa!

LAUANTAI - olkapää-ojentaja + 30min aerobinen
Lauantaina fiilisteltiin toisen käsitreenin ja jälleen kerran huikean olkkispumpin kanssa. Supereita suosien mentiin taas kerran yhden treenin läpi ja tuttuun tapaan punttitreeniin sisällytin sen puolen tunnin aerobisen.

Aamulla kävin lisäksi ihan vaan kävelemässä ennen lukemisen alottamista taas, ei mitään erikoista ;-)

SUNNUNTAI - selkä-rinta + 30min aerobinen
Lauantaina meni ehkä vähän myöhään ja sunnuntaina väsytti, mutta illansuussa uskaltauduin treenaamaan. Olihan kuitenkin mun lempparitreenin aika! Treenasin mm. erilaisia kulmasoutuja ja ylätaljaa parilla eri otteella ja rintatreenin osalta lähinnä pumppailin. Meni kyllä reeni perille!

Tältä näyttää mun treeniviikko. Tähän oon pyrkinyt nyt Stadin päässä ja jotenkin tää määrä pitää mun pään hajoamasta luku-urakan keskellä. Kyllä ne treenit saa ihan hyvin siihen päivään sisällytettyä niinku näätte, se on vaan omasta ajatusmaailmasta kiinni ;-) Miltäs teiän treeniviikot näyttää?

♥:Emmi

17 kommenttia:

 1. Anonyymi18.4.16

  Moikka! Sulla on tosi kiva blogi ja arvostan älyttömästi miten usein pystyt kiireiden ohella postailemaan :) haluisin ottaa esille vaan sen mist oon kyllä huomannut että sulle on ennenkin sanottu: noi kommentit, on varmasti kiva vastailla sitten vasta ajan kanssa eikä samalla kun nopeesti julkaisee, mut musta ois kiva, jos voisit vaikka viimeistään sillon kun julkiset uuden postauksen niin vastata edellisen kommentteihin, ei jäis roikkumaan ja kertyis useiden postausta kommentteja rästiin :) vois toimia, jos koneella julkaset postaukset :) muuten tykkään ja tsemppiä pääsykoeopiskeluun ja kesätöihin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi19.4.16

   Komppaan edellistä!

   Poista
  2. Joo tiiän, pitäs vaan ottaa niskasta kiinni ja opetella julkaisemaan kommentit vasta kun niihin ehdin vastata :-( tää on niin asia mitä mun pitäis parantaa!!

   Poista
 2. Anonyymi18.4.16

  Tekisitkö postauksen sun uudesta kodista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi18.4.16

   Tämä kiinnostaisi myös mua! Olisi kiva, jos kertoisit myös siitä, millainen alue asua Vuosaari sun mielestä on tms.

   Poista
  2. Kodista en valitettavasti pysty tekemään, mutta Vuokista kirjottelen ihan mielelläni jo vaikka piakkoin! :-)

   Poista
  3. Anonyymi19.4.16

   Hahha onko valmiiksi kalustettu vai

   Poista
  4. Anonyymi19.4.16

   Mä ymmärrän kyl, ettet haluu tehdä sun asunnosta postausta ja mitä välii vaiks olis valmiiks kalustettu.

   Poista
  5. Jep, teen kyllä sitten joskus kun on ihan vakkarikämppä :-)

   Poista
 3. Anonyymi18.4.16

  missä lepopäivä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esim perjantai!

   Poista
  2. Anonyymi19.4.16

   Ei lepopäivän tarvi meinata sitä ettei mitään tee :D kunhan lihakset tai ainakin tietty lihasryhmä saa levätä, eikä sitä että koko päivä löhötään :)

   Poista
  3. Just näin! :-) Fiiliksen mukaan toiminnallisia ja täysiä lepopäiviä!

   Poista
 4. Anonyymi18.4.16

  Kuinka pitkän matkan yleensä kävelet puolessa tunnissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo ottanut matkaa, mutta voisin kyllä joku kerta kattoa! :-)

   Poista
 5. Anonyymi18.4.16

  Mua kiinnostais kovasti, jos kertoisit enemmän oikikseen hakemisesta ja mitä sinne pääsemiseen tarvitaan. Mitkä aineet kirjoitit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikis-postauksia on tulossa vielä! :-) kirjotin äikän, yhn, uskonnon, enkun, ruotsin, pitkän ranskan ja lyhyenä saksan ja espanjan :-)

   Poista