tiistai 5. huhtikuuta 2016

MARCH FAVES


Maaliskuussa mulle tuli taas muutamia ihan ehdottomia ruokasuosikkeja. Purkkiananas on ollut mulle ihan oikeesti kauhee hypetysjuttu koko kuukauden ja vaikka se ei loppupeleissä mikään herkuin herkku oo niin onhan se ihan hiton hyvää! Sitä onkin mennyt purkki jos parikin päivässä nyt maaliskuussa ;-D

Toinen juttu on ehdottomasti tofu. Tofu ei oo ollut suurkulutuksessa viime kuussa vaan tässä tapauksessa mun vegaaniystävä teki meille ihan huikeeta tofu-kasvis-couscous-sekoitusta ja sain siitä hyviä ideoita omiin safkailuihin. Toisekseen oon saanut lihayliannostuksen ja mun kaapeista löytyy tällä hetkellä rahkan ja kanamunien lisäksi lihana ainoastaan tonnikalaa. Tän viikon ruuat aattelin painottaa papu-tofu-linjalle ja ehkä ens viikolla näettekin jotain näihin liittyvää reseptiä!


Kuukauden meikkksuosikkeina toimii mun Tallinnanlöydöt. Eksyin taas ihme kyllä MACin pisteelle ja muutaman kerran samaisella pisteellä pyörittyä oli pakko vinguttaa pankkikorttia ja napata pari uutuusjuttua messiin. Ensimmäinen onkin toi huulipuna, "frost lipstick" sävyssä Fabby. Painiskelin ton ja fauxin välillä tosi pitkään ja mun kaveri kyllä käski mun ostaa faux, mutta jotenkin fabby tuntui "omemmalta", jos näin voi sanoa. Faux oli myös tosi kivan sävyinen, mutta ehkä sitten ens kerralla ;-) Unohdin ottaa sävystä kuvan, mutta tosiaan sen tuutte varmaan vielä näkemään.

Toinen MACin löytö oli toi mineralize concealer sävyssä NW15. Halusin tahallaan vähän vaaleemman sävyn, jota sitten käyttää silmän alusiin, nenänvarteen ja otsaan. Väri on just passeli! Pigmentti on myös ihan huikea ja vaikka liputan Fit Me!-tuotteiden ja varsinkin sen peittarin puolesta, on tää MACin versio ihan huikea.

Hintojen puolesta oli siis myös hyvä, että tuotteet oikeasti toimii, sillä huulipunasta sai pulittaa huimat kakskymppiä ja peittarille hintaa tuli sen 22 euroa. Jos nyt tän kerran, heh...


En tiiä pitäiskö tän mennä melkeen huhtikuun puolelle, mutta Eltsu osti mulle hauskan kahen euron "tuparilahjan" Cittarin alelaarista. Kahdella eurolla lähti suloisen näköinen ja (kuulemma) hyvän tuoksuinen (itse en haista) käsisaippua. Mulle käsisaippua on jotenkin hirveen outo asia, enkä oo koskaan ymmärtänyt (kuten en suihkugeelinkään kohdalla), miksi sen täytyy olla jollain tapaa erikoista. Noh, nyt ymmärrän, onhan tää aivan ihana!


Viimeisenä juttuja maaliskuun osalta oli tää ihana kimalteinen puolisifonkipaita, jonka löysin vanhojen vaatteiden joukosta. Lindexiltä mä tän joskus ostin, enkä tiiä miks oon ikinä pistänyt tätä pois vaatekaapista, sillä onhan tää aivan ihana! Nyt tää onkin päässyt tosi kovaan käyttöön enkä enää malta tästä luopua! 

Siinä tältä erää mun muutamat suosikit viime kuulta, toivottavasti saitte jotain hyviä vinkkejä itsellenne. Löytyykö muuten muita suosikkeja?

♥:Emmi

PS. Postailin eilen Tallinnan asua ja muutamia höpinöitä!

8 kommenttia:

 1. Anonyymi5.4.16

  Kai tiedät soijan terveyshaitoista? Ei kannata ihan hirveesti tofua tai muita soijatuotteita syödä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi5.4.16

   kai sä tiedät myös soijan terveyshyödyistä? :-)

   kaikella on aina kääntöpuolensa.

   Poista
  2. Anonyymi5.4.16

   Mitä terveyshyötyjä sillä muka on? Haittoja ainakin on paljon ja merkittäviä, esimerkiksi estrogeenituotannon häiritseminen. Eipä pikaisella tuttkimisella terveyshyötyjä löytynyt.

   Poista
  3. Anonyymi6.4.16

   Esimerkiksi on tutkittu että se laskee kolesterolia merkittävästi. Ja onhan se esimerkiksi kevyempi vaihtoehto lihalle ym.

   Mut jos susta pitää lopettaa soijan syönti sen takia, että siinä voi ol jotai epäterveellistä nii ei hyvin mee. Kuinka monta uutista viime aikoina on ollukkaa että "se ja se on epäterveellistä"? Ei ruuan syömistä voi kokonaa sentään lopettaa. Jos soijasta tykkää, niin miks ei sitä saisi syödä? Pätee kaikkeen ruokaan.

   Poista
  4. Anonyymi6.4.16

   Ja terveyshaittojensa lisäksi se on todella epäeettistä ruokaa. En söisi. Tokihan kaikessa on myös hyötyjä mutta musta nää haitat painaa aika paljon enemmän... Ja ei, en itse syö lihaa, sen voi korvata myös muulla kuin soijalla.

   Poista
  5. Anonyymi6.4.16

   En mäkään syö lihaa :) Ja onhan se epäeettistä siinä mielessä, että sen kuljettamiseen käytetään fossiilisia polttoaineita, mutta niin on kaikissa suurinpiirtein kaikissa kasviksissakin ym. Mutta jos tarkotat sitä, että metsää raivataan sen kasvattamiseksi ja vettä kuluu, niin yli 90% soijasta menee eläinten rehuksi. Siinä mielessä on eettisempää ostaa soija kierrättämättä sitä ensin lehmän suussa.

   Poista
  6. Anonyymi6.4.16

   Mieluummin olen tukematta ollenkaan soijan tuotantoa ja esimerkiksi niitä todella surkeita työoloja, ilmankin saa koostettua hyvän kasvisruokavalion.

   Poista
  7. Anonyymi6.4.16

   Kannattaa muistaa, että toi pätee melkein kaikkiin muihinkin elintarvikkeisiin, vaatteisiin jne. Mutta oon mäkin sitä mieltä, että pystyy rakentamaan terveellisen ruokavalion muistakin kasvituotteista. En oikeestaan itekkään käytä sitä (joskus tietenkin), mutta kaikki saa syödä mitä tykkää :) ja tietenkin olla syömättä.. jokanen punnitsee omat valintansa itse.

   Poista