lauantai 16. huhtikuuta 2016

PALJASTUKSIANo niimpä niin, kesällä odottaa taas jännät kuviot... Katsokaa videolta, mitä on tapahtumassa!

♥:Emmi

11 kommenttia:

 1. Anonyymi16.4.16

  Meniköhän mulla jotenkin ohi vai mahdoitko edes mainita tuolla videolla, mutta minkä tyyppistä työtä tuut tekemään kesällä tuolla Göteborgissa? Onnea vielä kesätyön johdosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi16.4.16

   Sama kysymys heräsi täällä, mitäs hommaa luvassa? :)

   Poista
  2. Hups, se unohtuikin ihan täysin! Hotellissa siis olen siivoamassa yms :-)

   Poista
 2. Anonyymi16.4.16

  Onnea paljon! Hieno homma et uskallat lähteä maailmalle :) Mulla ois kysymys ihan muuhun liittyen, että oisko sulla vinkkejä miten sais selkää, rinnan aluetta ja käsiä vähän pienemmäksi (läskiä pois..). Eli tää alue mikä mekosta sitten kesäkuun 4. pursuaa :D Punttien nosto ei tiellä toimi, kasvaa vaan entisestään, että oisko sulla erityisesti tälle alueelle rasvanpolttovinkkejä/joku laite/hikoilutyyli? :D Tiedän et rasva palaa tasaisesti ja oon tässä yli viikon ollu jo herkuttomalla (joka on mulle jo iso saavutus) mutta jos kuitenkin jotain tehovinkkejä ois? :-) ps. pakko kehua et oot ahkera pitämään blogia ja aina on mielenkiintoista luettavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :-) joo, ei Suomeen jäänti enää ton paikan saatuani kauheesti houkuttanut... Mulla ei oo kyllä sulle muita vinkkejä kuin kärsivällisyys! Rasva palaa tasaisesti treenityylis huolimatta ja jostain se saattaa palaa tosi helposti ja muualta ei niin helpolla! Mulla on taas vatsan seutu tiukassa, mutta maltetaan tehä duunia niin kyllä se palkitsee ;-)

   Poista
 3. Anonyymi16.4.16

  onnea hurjasti ! voikun mäkin saisin kesätöitä, oon just ite kans laittanu yli 20 paikkaa hakemusta, mutta tuntuu ettei tänä vuonna tuu onnistumaan :/ ehkä ens vuonna vois toi olla yks vaihtoehto ! olis tosi kiva tietää enemmän tosta nordjobista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voi hitsi joo, Suomesta ei kauheesti kyllä irtoa ilman suhteita töitä... Nordjobbista on pian lisätietoa luvassa! :-)

   Poista
 4. Anonyymi17.4.16

  Hieno juttu ja onnea tosi paljon. Oot kyllä rohkea!!!

  VastaaPoista
 5. olis kyl kiva kuulla kaikesta tästä enemmän! laitoinkin tohon vierakynäkirjoitukseen että oon kiinnostunut itseki ja nyt vaan täytyis kerrata kieltä jne. onhan tässä puolivuotta ainaki aikaa ennen kuin pitää miettiä hakupapereita? oon ollut hotellissa kerrossiivoojana ja tykkäsin ite tosi paljon, hyviä kohtaaamisia asiakkaiden kanssa ja joskus myös tippiäkin jätetty pöydälle. VIP-huoneet on ihanaa vaihtelua! kaiken oppii tosi nopeesti miten rekisteröi onko minibaaria käytetty jne. Tosin en tiedä minkälainen hotelli sulla on, että onko siellä minibaaria jne? Ootan nii paljon että kuulen kaikesta tästä lisää! Lähtökin on niin pian! Onnee!

  www.seikkari.info

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo jollain tavalla ootan iteki hulluna vaik on vaan siivousduunia!! Kerron varmasti lisää myöhemmin! Kiitos sulle! :-)

   Poista