tiistai 12. huhtikuuta 2016

NESTEMÄISTÄ KULTAA


Kirjottelin teille joku tovi sitten Kampaamotuotteet.fi-verkkokaupalta saamastani Silk Fibre Lash-kuituripsarista. Samassa paketissa sain kyseiseltä nettikaupalta vielä toisen tuotteen, Wella SP Liquid Hair, joka on siis nestemäistä keratiinia. 

Tuotetta voisi oikeastaan kutsua myös nestemäisessä kullaksi, sillä se tekee tosiaan ihmeitä tukalle. Parhaiten se auttaa juurikin vaalennetulle ja ylikäsitellylle hiukselle parantamalla ja palkkaamalla sen rakennetta sekä palauttamalla hiuksen luontaisen keratiinitason.


Mun hiukset ei oo koskaan ollut mitenkään erityisen huonossa kunnossa, mutta tavalla tai toisella oikeasti välillä hius tuntuu olevan extrahoidon tarpeessa. Nyt oon laittanut tätä ainetta pesun jälkeen tukkaan, föönäillyt ja huuhdellut ohjeen mukaan ja tukka tuntuu kyllä uskomattoman vahvalta ja elinvoimaiselta. Oon tosi skeptinen tällaisten tuotteiden toimivuuteen, mutta kieltämättä sain taas syödä sanani!

Kampaamotuotteet.fi-kaupan sivuja selailemalla löydät varmasti parhaat tuotteet tukemaan hiuksen vahvistamista ja elinvoimaisuuden parantamista. Klikkaileppa itsesi sitten pikapuolin sinne, mikäli susta tuntuu että hiuksesi kaipaa pikaista vahvistusta. Oon varma, ettet jää vaille oikeita tuotteita!

Saatte tietenkin jälleen kerran ihan huikeeta alekoodia ja toivottavasti menettekin pikapikaa tilailemaan tän ja vaikka sitten samalla kuituripsarin. Alennuskoodilla EMMIHAIR saatte -15% alennuksella tän Wella SP Liquid Hair-tuotteen. Alennuksella tuotteen hinnaksi tulee vain ja ainoastaan 38,90€ (ovh 45,80€). Alennuskoodin kuituripsariin löydätte tietenkin täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti