perjantai 8. huhtikuuta 2016

DINING IN TALLINN


Teistä varmasti useampi käy/on käynyt Tallinnassa ja siksi aattelin, että on jokseenkin jopa tärkeää jaella itse hyväksi toteamiaan raflavinkkejä teille blogin kautta. Tämänkin takia koitettiin käydä uusissa mestoissa, eikä pidättäytyä aina niissä samoissa. Mitäs mä teille tällä kertaa vinkkaisin? Täältä tulee:


1. Platz
Tää paikka sijaitsee siinä Rotermannilla keskellä aukiota ja kesällä pääsee jopa terassille. Ravintolan sisustus oli mun silmään todella miellyttävä ja tunnelma jopa perjantai-iltana oli ihanan rauhallinen. Valitsin jotain kevyttä ja ylläoleva annos onkin meikäläisen. Äiti otti burgerin, joka oli myös kuulemma todella hyvää. Annosten hinta pyöri lisukkeineen about 15 eurossa ja vinkkulasi tais olla about femman. Kaiken kaikkiaan aivan mahtava ruokaelämys ja menisin koska tahansa uudelleen!
Roseni 7, Tallinn


2. Texas Honky Tonk & Cantina
Täällä vasta hurja sisustus olikin! Alla olevasta kuvasta näätte jotain osviittaa. Itse asiassa meidän piti täällä piipahtaa jo viimekertaisella reissulla, mutta päädyttiin kuitenkin muualle. Tällä kertaa testattiin texasilainen kanttiini inkiväärioluen ja burriton merkeissä, Burrito oli kyllä jälleen kerran loistovalinta, ainoa miinus kastikkeita "vihaavalle" ihmiselle, että sitä todella oli ehkä hiukan liikaa. Tunnelma ja palvelu kuitenkin korvasi tänkin pienen puutteen ;-) Burritoille tuli hintaa ehkä kympin per henkilö ja se olikin varmaan listan halvimmasta päästä. Kuitenkaan, täälläkään ei joudu maksamaan itseään kipeäksi, jos haluaa syödä hyvin!
Pikk 43, 10133 Tallinn


3. Scotland Yard Pub
Tää onkin vanha tuttavuus, mutta kuitenkin sellainen, josta en oo teille vielä kertonut. Täällä saa myös ihmetellä sisustusta ihan vessoja myöden ja saattaapa joutua jopa syömään aivan jättikokoisten akvaariossa uiskentelevien kalojen vieressä. Paikkaan lappaa ihmisiä syömään kovalla tahdilla ja puheensorinaa kuuluu ympäriltä. Ruoka on hyvää ja hintataso kohtalainen. Tänne kannattaa ehdottomasti lähteä syömään illallista porukalla!
Mere pst 6, 10111 Tallinn


4. Maharaja
Monet Tallinnassa vierailleet on tähän varmasti siinä aukiolla törmäilleetkin. Paikka on siis intialainen ja syötiin täällä tällä kertaa lounasmenut, jotka koostui mausteisesta currykastikkeesta, riisistä, pienestä jälkkäristä ja muista herkuista. Lisäksi otettiin valkosipulilla maustettua naanleipää kylkiäiseksi. Intialaiseksi ruuaksi erittäin toimivaa ja raflan ulkomuoto erosi muutenkin näistä kolmesta edellisestä ehkä vähän tylsemmällä, mutta itämaiseksi mestaksi tyypillisellä sisustuksellaan. Paikka sijaitsee aivan keskellä Vanhaa Tallinnaa, Raatihuoneen torilla!

Tässä teille muutama raflavinkki. Toivottavasti Tallinnaan matkaavat saavat näistä jotain hyötyä ja lähtevät testailemaan mun suosittelemia mestoja ;-) Onko joku muuten jo käynyt jossain näistä?

♥:Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti