maanantai 4. huhtikuuta 2016

IN DA OLD TOWN


Mahtavaa maanantaita kaikille! Nyt ollaankin jännän äärellä, sillä tänään mulla alkaa ihan oikeasti täällä eläminen yksin. Eltsu on siis majaillut täällä koko viikonlopun ja tutustunut mun kanssa mestoihin. Samalla ollaan tietenkin vaan vietetty aikaa yhdessä, sillä eihän me kohta taas nähdä pitkään aikaan! Jotenkin jännää jäädä tänne oikeasti yksin, mutta toisaalta ihan huippua!

Eilen illalla tilasin myös itselleni salikortin ja tänään pitäis vihdoin hakea se HSL:n matkakortti käteen. Mulla oli pieniä ongelmia sen kanssa viikonloppuna ja ilmeni, etten saa matkakorttia "helsinkiläiseen hintaan" ellen oikeasti siirrä kirjojani tänne. Niimpä sekin oli pakko tehdä, jotten joudu ihan kiskurihintaa kortistani maksamaan...

Tänään tosiaan pitäis ehtiä pieni treeni tekemään sitten, kun Eltsu on hipsinyt bussilla Poriin päin. Tänään alkaa myös kauan odotettu valmennuskurssi ja voin sanoa, että se vasta jännittääkin. Tollaset tilanteet tuntuu aina vaan niin hulluilta eikä oikeen tarkkaan tiedä, mitä odottaa. Eiköhän se kuitenkin sitten illalla nähdä ;-)

Huomenna oliskin tarkoitus mennä muutamien "oikkarityttöjen" kanssa syömään ja samalla jännätään pääsykoekirjojen aiheita. Saadaan ne nimittäin huomenna! Virallisesti kirjat mennään hakemaan keskiviikkoaamuna ja sitten se paahtaminen ihan oikeasti alkaa. Fiiliksiä päivitän aivan varmasti tännekin!
Nyt painun meikkaamaan ja sitten kuvataan pari postausta ennen keskustaan lähtöä. Kiva päivä tulossa, palaillaan huomenna!

♥:Emmi


SHIRT - Gina Tricot
JACKET & JEANS - H&M
SHOES - SkoPunkten
SCARF from Tallinn
BAG - Longchamp

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti