torstai 29. lokakuuta 2015

VIDEO FROM BALIHellurei! Tällä kertaa ollaan taas videon parissa ja saatte nähdä muutamia Balilla kuvaamiani pätkiä. Muistakaa laittaa videon laatu korkeimpaan, sekä tykkäillä ja tilata mun kanavaa, jotta näette uudet videot heti ensimmäisten joukossa ;-)

Haluatteko muuten jatkossa tietyn "videopäivän/päiviä", vai toimiiko homma teidän mielestä hyvin niin, että julkaisen videoita aina silloin tällöin? :-) Mielipiteitä tulemaan!

Ihanaa torstaipäivää kaikille!

♥:Emmi

9 kommenttia:

 1. Anonyymi29.10.15

  Mitä jos edes jossain videossa voisit kattoo siihe kameraan? Etkä siihen vieressä olevaan ruutuun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on muuten kännykällä kuvattaessa yllättävä vaikeita, koita vaikka joskus! :-) Yritän jatkossa kiinnittää siihen silti enemmän huomiota!

   Poista
  2. Anonyymi29.10.15

   Kuvaan tosi paljon puhelimella, ja samalla tavalla katon siihen kameraan ku kuvaakin ottaessa :) Tsemppiä!

   Poista
 2. Anonyymi29.10.15

  kiva video ja mun mielestä homma toimii parhaiten näin kun nyt :) ja sullekin varmaan helpompaa kun ei tarvi siitä videon tekemisestä ottaa stressii vaan kuvailla sillon ku haluu (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) ja jep tämä kuulostaa kyllä hyvältä, tehdään näin! ;-)

   Poista
 3. Anonyymi29.10.15

  Video oli tosi hyvä mutta musiikki ei sopinut siihen sitten tippaakaan! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja aijaa, mun mielestä se oli ihan fine! Ei ehkä kaikista paras, mutta hyvää ja laillista musaa videoihin on aika vaikeita löytää :-/ varsinkin kun mun lempparisivusto jotenkin boikotoi mua nyt ;-Dd

   Poista
 4. Anonyymi30.10.15

  Tykkäsin videosta tosi paljon! Mulla olis kuitenkin pieni parannusehdotus. Saako tuota sun puheen voimakkuutta ja musiikin voimakkuutta säädettyä videon muokkauksen aikana? Nyt jos haluaa kuulla sun puhetta, niin ainakin mun täytyy laittaa volaa kovemmalle ja siitä seuraa sitten se, että noi välimusiikit tulee tosi kovaa verrattuna sun puheeseen. Mä en kyllä tiedä että onko muilla lainkaan näin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos palautteesta, koitan ens kerralla, jos saan sitä muokattua, hyvä huomio! :-) kiva jos kuitenkin tykkäsit videosta :-)

   Poista