perjantai 9. lokakuuta 2015

LE PLIAGE


Uusi laukku oli mulla niin pitkään harkinnassa. Nimenomaan uusi musta laukku. Mun molemmat ruskeet laukut on vielä hyvässä kunnossa, mutta mun vuonna 2011 hankittu Guessin musta laukku alkoi kirjaimellisesti vedellä viimeisiään ja tajusin, että nyt uusi laukku on hankittava. 

Musta laukku on mulle yleensä se tärkein, sillä se matchaa yllättävän hyvin melkein kaiken kanssa. Se on mulla yleisimmin mukana ja varsinkin silloin, kun en oo keksinyt mitä päälleni laittaisin. Budjetti ei tässä kohtaa Batamin, Balin ja Berliinin reissujen lähestyessä ollut mitenkään hirveän suuri ja mietin pitkään Korsin ja Longchampin välillä. Samaan aikaan pari muutakin merkkiä alkoi mua nettikaupoissa kiinnostaa. Kuitenkin halusin, että pääsen mallailemaan laukkua ennen ostoa ja päädyin tän Ratsulasta hankkimaan. Mun oman ekan Longchampin. Hintaa tällä tilaihmeellä oli tosiaan vaan 120 euroa, mikä oli tähän hetkeen sopiva. Miksi päädyin Longchampiin enkä Korsiin? Mä en vaan diggaa Korsin isoista laukuista! Longchampiin päädyin siitäkin syystä, että löysin sen ihan kokomustana. Ruskeat kantohihnat olis taas tuonut oman vaikeutensa peliin eikä muutenkaan ihan samanlaista Le Pliagea ole tullut vastaan ;-) Ehkä merkin ranskalaisuus myös ratkaisi, haha!

Nyt mun kelpaa taas tallailla, kun uusi laukku on olalla. Päivä päivältä ihmettelen miten paljon sinne oikeasti mahtuukaan kamaa! Hyvä syy kantaa vielä enemmän turhaa sälää mukana ;-) Myös "What's in my bag"-videota uskaltaa nyt tehdä, kun laukkukin näyttää elävältä...

Mitäs te diggaatte?

♥:Emmi

PS. Ootteko muuten huomanneet postauksen mun uudesta smoothiesuosikista sekä matchan tarkemman esittelyn?


I had thought about buying a new bag for a while. I really needed a black one because my over 4-year-old Guess bag has really had its best days already... And a woman can never have too many bags, can't she? Well yes, so last Friday I went to a shop here in my hometown and after thinking between Michael Kors and Longchamp I went for the French one. I just felt like this is the bag I need at the moment. My budget is a bit tight because Bali, Batam and Berlin are waiting for me so the fact that this cost only 120 euros was great. I could've not paid more for now. And there's so much space in it, like a half more than in my old one! I'm so hyped! What do you think?

2 kommenttia: