Kaikki aina paasaa, että kaupan myslissä on niiiin paljon sokeria, mutta tottahan se on. Paras mysli saadaan ehdottomasti kotitekoisena. Mä kokeilin tätä pari viikkoa takaperin ja nyt saatte kuulla, kuinka mä tein mun kaupan herkkujakin paremman myslin.
Tarviset:
kaurahiutaleita
cashewpähkinöitä
oliiviöljyä
hunajaa
kaakaonibsejä
kuivattuja taateleita
Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen ja ota leivinpaperilla päällystetty uunipelti. Kaada pellille aineita haluamasi määrä, tässä tärkeintä on vaan mitotella oman maun mukaan paljonko mitäkin haluaa. Laita pellille kuitenkin vain kaurahiutaleet, pähkinät, hunaja ja öljy. Sekoita aineksia vähän keskenään ja laita uuniin.
Anna myslin paistua uunissa noin vartin verran tai kunnes se alkaa vähän tummua. Tämän jälkeen voit ottaa tekeleen uunista ja samalla pois uunipelliltä, jotta se jäähtyy. Lisää joukkoon kaakaonibsejä suklaista makua tuomaan ja taateleita lisäämään sattumia. Nauti smoothien tai jogurtin kera - tai oikeastaan ihan miten itse haluat!
♥:Emmi
The granola sold at supermarkets is usually filled with sugar and unhealthy stuff. That's why I decided to make some granola at home and as it turned out really good, I decided to share the recipe with you.
You need:
oat flakes
cashew nuts
olive oil
honey
cocoa nibs
dried dates
Preheat the oven in 200 degrees. Take the baking tray and put as much oat flakes ans nuts on it as you feel like. Then pour a little oil and honey on it and mix before putting into the oven. Once ready, put it into the oven for 15 minutes or as long as it starts to look a little brown. Take it out of the oven and let it cool down a little. Then add the cocoa nibs and dates to bring a little sweet taste. Enjoy with smoothie, yoghurt or whatever you want!
Sehän riippuu ihan täysin, mitä mysliä sieltä kaupasta ostaa ja syö. Myös niitä sokerittomia on myynnissä.
VastaaPoistaT. Niiden syöjä
Komppaan ylläolevaa. Kaupasta itsekin sokerittomat ostan
PoistaAijaa! Itse kun oon löytänyt vaan sen yhden ja alkaa pikkuhiljaa kyllästyttää :-)
Poista