keskiviikko 14. lokakuuta 2015

DALLAS


Mä menin Singaporen kentällä viimeks ihan sekasin nähdessäni kaikki mahtavimmat meikkimerkit rivissä tax freessä. Kauan kiertelin Urban Decayn ja Benefitin osastoja, mutta Nakedin palettien ollessa niin kalliita päädyin ostamaan Benefitiltä jo Ranskassa haaveilemani aurinkopuuterin. Ranskassa katoin pitkään samaa Benefitin Hoolaa, mutta kentällä värejä vertaillessani oli Dallas mun mielestä nätimmän värinen. Sinne menikin sitten 27 euroa, mutta oon nyt jo varma, ettei mennyt rahat hukkaan.

Nyt oon tätä Dallas-puuteria käyttänyt noin kaks viikkoa ja ensimmäisestä kokeilukerrasta lähtien oon ollut ihan myyty. Pigmentti on ihan huikea ja väri pysyy kuin unelma. Sävy on just sellanen, kun halusinkin ja plussaa tietenkin tosta siveltimestä! Just täydellisen mallinen tuotteen käyttöön. Eikä saa unohtaa, miten tuote on pakattu ;-) Niin esteettisesti täydellinen pakkaus.

Ootteko te tutustuneet Benefitin tuotteisiin ja jos ootte, mihin ja mikä teidän suosikki on? Mä taidan ens kerralla napata Browzingsin mukaan, niin kauan oon siitäkin haaveillut...

♥:Emmi


I went a little nuts at the Singapore Airport when I saw all the make up brands that were represented at the duty free. I strolled around checking the brands I like, such as Urban Decay and Benefit but I ended up buying the Dallas bronzer from Benefit. I had really longed for Hoola in Paris but comparing these two shades I decided that Dallas suits me better. 27 euros well spent, I guess.

Now that I've used this for 2 weeks I can say that it really is worth all the money. Things i really love about it are that not only the color but also the brush is perfect. It looks good on you and the package is cute. Perfect bronzer I should say.

4 kommenttia:

 1. Anonyymi14.10.15

  Voisitko tehdä postauksen jossa näytät miten teet varjostukset ja korostukset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm joo, katotaan mitä keksin ens kuussa! ;-)

   Poista
 2. Anonyymi14.10.15

  Olis kiva myös nähdä minkä näkönen toi on sun iholla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eiköhän joku meikkivideo saada aikaan :-)

   Poista