sunnuntai 18. lokakuuta 2015

MATKUSTAN BATAMILLETällä kertaa saatte nauttia reissumatskusta ja näätte muutaman minuutin videon mun matkaamisesta Batamille. Tätä oli superhauska kuvata, joten toivottavasti te tykkäätte myös lopputuloksesta. Mä lähden nyt altaalle ja iltapäivällä mennään mamin kanssa kynsihoitoon... Pakkaaminen oli myös ihan suotavaa, sillä huomenna koittaa lähtö minne muuallekaan kuin Balille ;-)

Muistakaa seurata mun matkan menos Instagramin ja Snapchatin välityksellä, mut löytää molemmista nimellä eemskuu!

♥:Emmi

8 kommenttia:

 1. Anonyymi18.10.15

  Moikka! Mun piti laittaa sulle jo siihen kiitollisuusvideoon kommenttia, mutta puhelin sitten ei lähettänyt kommenttia, joten nyt koneen kanssa paremmalla tuurilla uusi yritys! :) Mun mielestä on mahtavaa, et panostat blogiis näin paljon, sun jutuista näkee että tykkäät tehdä tätä ja yrität parhaas. Tollaset ihmiset vaan pärjää elämässä, ja musta tuntuu myös että teet kaikki asiat täysillä sun elämässä, ja monen pitäis ottaa mallia siitä! Positiivista on myöskin on se, että oot löytäny videot, ja mikä parasta, niihinkin on nähty selvästi vaivaa! Videot on kivaa vaihtelua tekstin ohella, tykkään :) Luin vähän jostain että Q&A ois tulossa, niin jos saan ottaa varaslähdön niin kysyisin kaks asiaa: 1. Mihin postaukseen/videoon oot itse eniten tyytyväinen? 2. Voitko avartaa vähän et miks sun perhe asuu Batamilla, ja missä Batam ees on? :) (jos liian henk.koht, niin ymmärrän kyllä)
  Terveisin, se tyyppi joka pyysi YO-aamusta ja päivästä videon, oli mahtava ;) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihana sinä kuka oletkaan!! :-) Tää on mulle todellakin henkireikä ja nautin tästä hommasta niiiiin paljon! Upeeta jos se välittyy teillekin! Kiitos etukäteiskysymyksistä ;-)

   Poista
 2. Anonyymi18.10.15

  Mä en tiiä häiritseekö ketään muuta, mut mua ainaki häiritsi :D Eli siis se, kun hipelöit koko ajan sun hiuksia ja sit se, entiiä mihin kohtaan kameraa katot, mut sun silmät kattoo koko ajan vähän tohon "sivuun" eikä ns. suoraan katsojaa silmiin, niinku pitäis olla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis se vaan tulee automaattisesti en voi mitään!! :-D oon pahoillani!

   Poista
 3. Anonyymi18.10.15

  Vaikutat kyl näillä sun videoilla ihan superihanalta! En kestä ku oon kuullu niin paljo erilaista juttuu :/ ja en ymmärrä miten joku voi olla noin kaunis matkustaessa haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mahdollisimman normi yritän olla, ehkä vähän raffimpi oon livenä kuin videoilla mutta sama hemmo ;-) ja hahah kaunis, näytän kyllä aika kuolleelta!

   Poista
 4. Anonyymi21.10.15

  Tosi kiva toi sun video! Erilainen mitä yleensä oon nähnyt :-)
  Mietein tässä vaan, että matkustitko ihan yksin Suomesta tonne sun porukoitten luo? Miten sun vanhemmat uskaltaa antaa sun tulla yksin, eikä pelkää et sulle sattuis jotain :D tollanen nuori blondi tyttöki vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :-) ja joo, ihan yksin matkustin! Kyllä äiti varmaan mun puolesta vähän jännittää mutta itteä ei ressaa kyllä yksin matkustaminen, kuitenkin Pariisissakin yksin pärjännyt :p Vähän kieltämättä yksinäistä on matkustaa tonne!

   Poista