perjantai 16. lokakuuta 2015

FALL COLORS


Heipsunhei ja ihanaa alkavaa lomaa ainakin kaikille Porin suunnalla asuville! Niinkuin eilen videon yhteydessä mainitsin, otin illalla suunnaksi taas Singaporen ja Batamin. Matka on pitkä ja lähdinkin jo puoli viiden maissa kohti Helsinkiä ja lentokenttää laukut tupaten täynnä tavaraa. Aattelin kuvata teille matkalta ainakin mielestäni ihan huippua matskua, oon ihan superinnoissani! Siitä lisää ens viikolla, kun saan kaiken kasattua ;-)

Tällä hetkellä veikkaan, että oon taksissa matkalla kohti Harbour Frontia ja Batamia. Toivon mukaan matka on sujunut ongelmitta ja oon saanut levättyä lentokoneessa. Maanantaina kutsuu Bali, joten toivon että tää muutamasta tunnista aiheutuva jetlag ei aiheuta mussa samanlaista ramasemista, kuin viime kerralla ja saan nauttia Balin lämmöstä ihan täysillä. Siellä on kyllä tällä hetkellä sadekausi, mutta viime aikojen säätiedotukset on ollut ihan lupaavia...

Aattelin muuten jättää Balin reissun ajaksi koneen Batamin kotiin ja ottaa ihan iisiä. Tän takia mun pitää kuitenkin ajastaa kaikki postaukset teille etukäteen viikonloppuna, mikä ei valmiiksi suunniteltuna ole niin iso homma ;-) Valmiiksi suunniteltu on puoliksi tehty, vai miten se menikään?

Voin paljastaa, että kirjoittaessani tätä oon bussissa, matkalla kohti Helsinkiä ja alkukankeudesta huolimatta matka on mennyt varsin sukkelaan. Me palaillaan taas ihan aikatauluttomilla jutuilla jo heti huomenissa!

♥:Emmi

PS. Mitä tykkäätte näistä Essin ottamista kuvista?


JEANS - New Yorker
SHIRT&SCARF - Gina Tricot
SNEAKERS - New Look
LEATHER JACKET - H&M

Hi guys! Atm I think I'm on a taxi in Singapore heading to Harbour Front and Batam but as I scheduled a post for you, you'll get it on time. I hope my trip has been safe and good and I've at least gotten a little sleep ;-) We're heading to Bali on Monday so I hope I won't be jetlagged and can completely enjoy Bali.

I've decided to leave my laptop to my Batam home for our 5-day Bali trip but also decided to schedule one post for each day for you to read. I guess I really need a vacay and five days without having to be on the computer all the time is good for me...

Writing this, I'm at the bus and an hour away from Helsinki. Excited and tired, looking forward to the rest of the journey ;-)

See you later alligators! 

4 kommenttia: