lauantai 24. lokakuuta 2015

MACASMOOTHIE ILMAN MACAN MAKUA

*sisältää mainoslinkkejä

Maca saattaa jäädä monilla käyttämättä sen voimakkaan maun takia. Kuitenkin, siinä on niin kovat terveyshyödyt, kuten hormonitoiminnan tasapainottaminen, sekä kestävyyden ja suorituskyvyn parantaminen, että jokainen meistä voisi sitä käyttää. Ootteko myös huomanneet, että se sisältää todella monia vitamiineja, mineraaleja sekä amino- ja rasvahappoja? Nyt tiedätte miksi tätä suosittelen!

Nu3:n* ansiosta pääsin kokeilemaan macaa ja otinkin haasteeksi piilottaa sen maku kokonaan smoothiessa, siinä myös onnistuen. Tälläinen on mun macasmoothie, jossa maca ei maistu ollenkaan:

n. 2dl (soija)maitoa
0,4dl (riisi)proteiinijauhetta
kourallinen vadelmia
kourallinen puolukoita
hunajaa

Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja hurauta sekaisin. Smoothien tulee olla aika tönkköä tavaraa, mutta lisää nestettä tarvittaessa, jos blenderi ei suostu yhteistyöhön ;-) Kaada lasiin tai sheikkeriin ja syö matkalla!

♥:Emmi


Many people don't use maca because the taste is awful. I took the challenge and wanted to create a smoothie where you don't taste maca at all. Smoothie that will make you forget it even contains maca. The miracle powder has oh-so great health benefits that I think everyone should use it every now and then. It balances your hormones and increases your endurance. It contains a lot of vitamins, minerals, as well as amino and fat acids. Could it get even better? Here's my recipe for the maca smoothie:

2dl (soy) milk
0,4dl (rice) protein
a handful of raspberies
a handfull of lingonberries
teaspoon of maca
honey

Mix all together in a blender. Add moe liquid if needed. Enjoy ;-)

2 kommenttia:

 1. Anonyymi24.10.15

  No ei oo ihme ettei maistu kun machaa tulee noin vähän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Macan kerta-annoshan ei ole kovin suuri... :-) tässä kuitenkin esim puolukat neutraloi ja peittää macan makua, joten ei ole macan "pienestä" määrästä kiinni ;-)

   Poista