lauantai 31. lokakuuta 2015

BEACH WALK LOOK


Palataanpas vielä Balin lämpöön! Löydettiin tää ihan rannan pätkä ja samalla suloinen rantakatu astuttuamme ulos Discovey Mallista, joka on muuten iso ja tosi huippu ostari Kutan alueella Balilla. Mä päätin ostaa noi ihan hullut housut Balilta jostain rantakaupasta ja päädyin maksamaan niistä ehkä kolme euroa. Hullua miten täällä voi tinkiä, voipi olla että kirjoitan siitä ja ostosmahdollisuuksista vielä myöhemmin lisää, jos haluatte kuulla?

Muistan hyvin, miten ennen lomamatkoilla tavoittelin vaatetuksissa enemmän yksinkertaisuutta ja sitä, etten paahdu ihan kuoliaaksi käppäillessäni ympäri kyliä. Nyt on jotenkin mulla joko tyyli kehittynyt, tai en muuten vain kehtaa kulkea topissa ja minishortseissa aurinkolomallakaan päivästä toiseen. Tykkään mieluummin näyttää vähän erikoisemmalta, mitä te ootte mieltä?

Asia, mistä aurinkolomilla sitten selkeästi karsitaan on kyllä meikki. Batamilla hengasin monta päivää ihan ilman minkäänlaista pynttäytymistä ja pahimmillaan tukka aivan likaisena. Mulla kun oli siellä päiviä, jolloin kävin treenaamassa ja kaupassa, sekä meidän asuinalueen clubhousella syömässä. En mä silloin nyt pynttäytyä jaksa? Kyllä sitä kotona taas ehtii!

Asusta vielä sen verran, että puolet kamppeista on Indonesian suunnilta. Kengät ostin Batamilta jostain isosta kenkäliikkeestä ja housut sieltä Balilta. Toppi taas on Hollisterin ja laukku se tuttu Longchamp, jonka kuukausi takaperin ostin. Arskatkin ootte nähneet sata kertaa ja muistattekin varmaan, että ne on henkkamaukasta? Mulla on kyllä uudet arskat, pitää katsoa jos Suomessa paistais aurinko, että sais ne mukaan asukuviin!

Kivaa lauantaita, mä oon toivon mukaan ländännyt jo Suomeen!

♥:Emmi


Let's take a little throwback to beautiful and sunny Bali. We found this cute beach walk having exited the huge Discovery Mall. If you ever go to Bali, you should visit this shopping center. It has everything! I didn't buy these crazy pants there, but from a cute market place in Kuta. And they cost me like 3 euros? Definitely worth it!

I remember well when about two years ago all I cared about was that I had chilly clothes on when we weny on a beach holiday. Now I can't just wear a top and some shorts from day to day because I wanna try everything cool and crazy, just like these pants. Do you love them as much as I do?

A thing that I don't mind doing on a beach holiday is make up. Back in Batam I had so many days when I didn't wear any kind of make up. Even my hair was dirty as hell! I had days when I only went to the pool, grocery store or to the gym so why would I need to wear make up?

The outfit I have on is a mix of old and new. The ballerinas and pants are bought from Indonesia and the top is from Hollister. I think I bought the top in 2013 but it's still so cool! The bag is new as you probably know already. What do you think about the outfit? I think it's cool and a proper outfit for a walk on the beach!

Have a great Saturday, I've hopefully landed in Finland already haha, xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti