perjantai 18. syyskuuta 2015

OFF TO SINGAPORE


Now that I've done my exams for this fall it's time for some vacay. Bags are packed and this evening it's time for Singapore and Indonesia. Going to have a fun week with my family. Miss them already too much! On Sunday it's also time for 2015 F1 Singapore GP with my daddy - looking really forward to it ;-)

I hope I've got everything with me and our flight is on time. Due to a huge strike in Finland almost everything is either closed or delayed... The second thing I hope is that we'll get alive all the way to the airport, because the one on the driver's seat is me ;-)

I try to schedule a post for tomorrow at the airport, but if something comes on the way, I'll see you on Sunday. Come and check here either way tomorrow, I'm 90% sure I'll be able to do a post ;-) So long!


Ylppärit tän syksyn osalta tehty ja nyt on lomailun aika. Laukut on pakattu ja kohta suunnataan lentokentälle, päämääränä Singapore ja Indonesia. Hauska viikko tulossa perheen kanssa, unohtamatta Singaporen F1-osakilpailua sunnuntaina! Ette tiedäkään kuinka innoissaan mä oon :-D Kaikki maailman lakot ja savusumut on ollut tätä reissua vastaan koko viikon, mutta eiköhän kaikki menen niin kuin pitääkin ;-)

Pitää nyt siis toivoa vaan, että lento on ajallaan... Toivon myös, että selvitään hengissä kentälle asti - mä oon meinaan ratissa ;-) Oon paniikkipakkaillessa varmaan unohtanut puolet kaikista jutuista, mutta sille ei sitten voi mitään... Ylppärit on vähän painanut päälle, mutta 3/7 aineista nyt takana ja neljä vielä keväällä edessä. Nyt saa muuten alkaa taas keskittyä ranskaan, jee!

Koitan saada lentokentällä tehtyä huomiseksi postauksen, ellei nyt jotain odottamatonta satu... Mutta tulkaa kuitenkin täällä huomenissa piipahtamaan, 90% varmuudella saan postauksen tehtyä ;-)

Siihen asti sitten!

♥:Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti