maanantai 28. syyskuuta 2015

AT MARINA BAY


Last Sunday, on the day of Singapore Grand Prix we had a little time to take outfit pics there at beautiful Marina Bay. I was so overwhelmed of the surroundings. It was unbelieveable to get to experience F1 race at an exceptional circuit: night race on a street circuit! I'm blessed. 

To some of you it may sound like "I would never" experience to go see a F1 race but for me it has been sort-of-a dream the past years. It's like someone wants to go on an exchange, I wanna go see Fomula 1 ;-) And for my stepfather it has been a dream for decades I guess. I'm glad we got to experience it together.

So, these photos were taken before I turned out to be a real fan with my Bottas driver cap and everything. I even had to wear my glasses during the race to see something. You bet how awful I looked ;-D Anyway, the experience is what matters and that I have a whole lot of pictures of this unforgettable day. 


Saatiin formulapäivänä napattua Marina Bayssa nopeat, ei ehkä asultaan mutta puitteiltaan hienot asukuvat. Tosiaan kisa oli normaalista F1-kisasta kahdellakin tapaa poikkeava: ratana toimi katurata ja kilpailu käytiin auringon laskettua. Huikeat puitteet pakko myöntää! Ihan kananlihalla sai siellä käppäillä ja ihmetellä, että miten mä pääsen kokemaan tän. Jollekin F1-kisaan pääsy saattaa kuulostaa "ei ikinä"-touhulta, mutta mulle ollut jo jonkun aikaa ihan unelma. Ja meidän Jarkolle nyt ainakin. Ihan huikeeta, että päästiin kokemaan se yhdessä. Alueelle päästyämme Jarkko tönäs mua vähän ja sano "Missäs me nyt oikeen ollaan?" Luulin, että se kysyy vaan koordinaatteja rataan nähden, mutta tajusin ihan parin sekunnin päästä, että ei jumantsuikkeli, me ollaan oikeesti täällä. Viimeistään se sitten realisoitui siinä, kun kuljettajat veti Drivers paradessa meidän ohi ja tuijotin Nico Rosbergia monttu auki, haha. On siinäkin yks urpo.

Nää kuvat siis napsastiin ennen kuin musta kuoriutui överifani. Aika nopeasti lippiksen oston jälkeen lensi leoviitta päältä ja kisan ollessa alkamaisillaan oli pakko heittää rillit päähän - olis sitä kiva jotain nähdäkkin... Siis aivan mieletön kokemus kokonaisuudessaan, oon niin kiitollinen tästä kaikesta ja onnellinen, että mulla on päivästä roppakaupalla kuvamuistoja.

♥:Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti