lauantai 5. syyskuuta 2015

MAYBELLINE "THE NUDES" VIDEO


So here is a make up tutorial I made with Maybelline's The Nudes palette and some other products. It's a little goldenish make up which is great for parties. Try it out!

Tässä vähän meikkitutoriaalia, jonka tein pääasiassa Maybellinen "The Nudes"-paletilla. Meikki on kultasävytteinen ja tykkään siitä ehdottomasti juhlissa. Parasta on, että meikkiä voi hyvin varioida, sillä eyelinerin värillä ei esimerkiksi ole niin suurta merkitystä ja pelkällä Nudes-paletilla oikeastaan pärjää. Pistäkääpäs kommenttia mitä tykkäsitte ja käykää heittämässä myös Tuben puolella peukkua pystyyn!

♥:Emmi

PS. Tsiigatkaa tästä klikkaamalla myös postaus, jonka tein Elloksen superaleista. Alet jatkuu vielä tän päivän ja huomisen!

2 kommenttia:

 1. Anonyymi5.9.15

  Nyt on pakko sanoo et tossa ku laitoit n. 1:19 kohdalla tota ja sanoit et laitat liikkuvan luomen reunaan ja kulmaluulle, niin oikeastaan laitoit just siihen reunaan mut sitten luomivakoon, ku kulmaluuhan on siis ihan siinä kulmakarvan alapuolella kiinni kulmakarvassa (jos ymmärsit😄). Hyvä meikki silti😊 T. Kosmetologi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo ymmärsin! Kiitos korjauksesta, en oo mikään ekspertti ;-)

   Poista