perjantai 11. syyskuuta 2015

MORNING ROUTINES


Hey guys! Here's a little video of my normal morning routines. Nothing special, but I thought it was a great idea. What do you think? Tell me! By the way, every time you go see my video on YouTube, don't forget two things: subscribe my channel and like my video ;-) That's how I can see if there really is someone following my videos and things I do!

Heippahei ja kivaa perjantaita! Perjantain kunniaksi tein pienen aamurutiinivideon teille. Ei mitään erikoista, mutta ajattelin sen olevan kiva idea. Mitä te tykkäätte? Kertokaa! Muistutukseksi vielä, että aina kun tsiigailette mun videoita YouTubesta, älkää unohtako tilata mun kanavaa ja painaa peukkua videoissa ylöspäin ;-) Näin mun on helpompi nähdä onko siellä todella joku seuraamassa mun turinoitani!

Kivaa viikonloppua tyypit!

♥:Emmi

2 kommenttia:

 1. Anonyymi11.9.15

  Voisitko tehdä myday -videon? :-) Niistä saa aina niin erilaisen otteen ihmisestä kun esim meikkivideoista. Entiedä kuulostaako -en ikinä kokeile- mutta haluaisin kysyä et oisko yo-koepäivänä mahdollista tehdä myday videota? Siis ihan minuutti pari ennen kun meet koululle ja kertoisit paljon sua stressaa/jännittää, jos ollenkaan, ja sen kokeen jälkeen fiilikset. Veikkaisin et se auttais muitakin ykkösiä ja kakkosia kenelle yo:t on vasta edessä :) Suuri kiitos jos toteutat, ja muutenkin, sun videoita on kiva katella, ja blogia lukea :----)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihan sika hauska idea! :-D Katotaan mitä saan ens viikolla aikaan. Kiitos paljon sulle <3

   Poista