torstai 17. syyskuuta 2015

MITÄ TAPAHTUU YLPPÄREIDEN AAMUNA ?Hey guys! I'm sorry that this time my video is only in Finnish. Some of my readers had asked me for a video where I talk about finals on the real D-day. But if you feel like watching it tho you can't understand, just go for it ;-) Have a great day xx

Joku teistä toivoi videomatskua päivältä, jolloin mulla on ylppärit. Ihan huikea idea! :-D Toteutin homman sitten eilen enkkupäivänä ja no, ihan hauska siitä tuli! Ehkä teidän harmiksi enemmän, kun mua ei jännittänyt lainkaan enkä voinut panikoida kameralle mitään... No, ehkä huominen ruotsi jännittää sitten enemmän ;-) Siitä puheen ollen, jatkan nyt ruotsin lukemista ennen kuin lähden tästä koulun penkille... Kivaa torstaita kaikille!

♥:Emmi

PS. Jos missasitte eilisen syysasupostauksen höpinöineen, niin klikatkaa itsenne tästä sinne!

18 kommenttia:

 1. Anonyymi17.9.15

  Hei jes! Kiva kun toteutit toiveeni :--) Video oli tosi mukava :) ei aina tarvi jännittää, jotku hoitaa varmasti sen sunki puolesta ;D ! Kiitos! Onnea ruotsin ylppäreihin vielä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee ole hyvä! :-) joo varmasti :-D kiitti!

   Poista
 2. Anonyymi17.9.15

  Oot aika ruma ::/:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, aika moni varmaan näyttää tosi hyvältä fisuobjektiivilla kuvattuna ja vielä meikittömänä ja puolikuolleena :-D

   Poista
  2. Anonyymi17.9.15

   Sä et oo kyllä ruma, miten ihmiset onkin noin keskenkasvuisia... noh, kuitenkin, onnea huomiseen ruotsin ylppäreihin! :-) tää oli kiva postaus idea!

   Poista
 3. Anonyymi17.9.15

  Miks kuvaat sillä jos tiedät olevas ruma :/:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paras objektiivi tohon hommaan :-)

   Poista
 4. Anonyymi17.9.15

  sul on vähän keskenään erilaiset ja eri korkeudel olevat kulmakarvat tossa kohtaa ku kuvaat itsees autossa:DDD ei ehkä paras kulmakarvapäivä sulla mut kiva postausidea kuitenkin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän :DDDDDDD huomasin ihan saman ja katoin sillee ei oo totta Emmi..... No, ens kerralla jos on kiire niin ehkä ihan hyvä idea jättää kulmameikki tekemättä :-D

   Poista
  2. Anonyymi17.9.15

   Olin just samaa tulossa laittaan, et ootko huomannu et ne on ihan eri korkeudella ja erinäköset keskenään :D Oon ennenki huomannu sulla vähän vastaavaa, mut nyt oli eka kerta ku oli pakko tulla mainitseen XD :-) Ens kerralla paremmalla onnella ;-) Hyvä postaus silti, näin amiksen käyneen näkökulmasta!

   Poista
  3. Joo mun kulmat on keskenään muutenkin erilaiset, tiedä syytä miksi :-D ei ne kyllä normaalisti mun mielestä tolta näytä xD aina ei voi voittaa silti haha

   Poista
 5. Anonyymi17.9.15

  Mitä kirjotit uskonnosta keväällä? :) itellä nyt kemian kirjotukset kakkosen keväällä ja jännittää ja stressaa :/ en oo paljoo ehtiny lukee mutta nyt eka kirja vähän yli puolessa välissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjotin laudaturin :-) ei tässä vaiheessa kannata vielä stressata, mä aloin syysloman jälkeen lukemaan ja hyvä tuli ;-)

   Poista
 6. Anonyymi18.9.15

  kivoin video tähä mennes (-:

  VastaaPoista
 7. Anonyymi18.9.15

  Ihan palautteena, on aika ärsyttävää kun katsot koko ajan ylos(/sivuille), kyllä se katto siellä on, vaikkei koko ajan tarkastelis :) toivottavasti kuitenkin koe meni hyvin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi18.9.15

   Samaa mieltä! Saa vähän tökerön kuvan :D

   Poista
  2. Jos saanen yritä puolustella, kyttään sivuille koska pelkäsin että joku tuijottaa että mitä teen :-D en siis yritä olla tökerö!

   Poista