perjantai 4. syyskuuta 2015

ABIRIEHAA


 On Wednesday we seniors had our "100 days of school left" day at school and as you can see we dressed up in our PJs. I don't have that many photos because we had so much fun and I totally forgot to even take pics of my evening outfit. Well, if it helps we did a make up video with my friend (who had a hard time no to laugh haha) and I'll publish that tomorrow ;-)

Well we went to a bar Wednesday night but I was sober (surprise tho). I didn't feel like getting drunk after all so that was a good decision. I'm still so tired and lacking sleep so I'm glad it's finally Friday so I can rest little... Wait what I can't, final exams starting on Monday? ;-D Goodbye my social life for a while, haha. Just kidding, I won't be reading 24/7. 

Have a great weekend loves xx

Keskiviikkona oli abien 100 päivää jäljellä-juhlintaa ja kuten huomaatte meiän teemana oli yövaatteet. Oli niin kiva päivä, että kamera lojui näitä kuvia lukuunottamatta koko ajan laukussa. Unohdin jopa illalla ottaa asukuvat... No, ehkä lohduttaa että kuvattiin kaverin kanssa meikkivideo, jonka saatte huomenissa nähdä ;-)

Kinossa tuli nopeaan pyörähdettyä keskiviikkona ja tällä kertaa ihan selvin päin. Sillon kun ei tee mieli juoda niin ei juoda. Olihan mulla myös autokoulun teoriat eilen aamulla ja halusin ykkösellä päästä läpi. Sitä ei tosiaan olis darrassa tehty, joten hyvä että jätin juomatta ;-D Väsymys painaa silti ja että mä oon onnellinen viikonlopun alkamisesta, saa vähän levätä... Ei kuitenkaan liikaa, ens viikolla kahdet kuuntelut, mikä tarkoittanee että mut löytää nenä kiinni sanalistoista tänä viikonloppuna ;-) No, kaksi viikkoa niin tää loppuu taas hetkeksi! 

Kivat viikonloput teille, palaillaan huomenna videon kanssa!

♥:Emmi


3 kommenttia:

 1. Anonyymi5.9.15

  Eiks voi juoda ilman et on sit darraa seuraavana aamuna? :DD Tarviiko aina juoda sit siihen darrakuntoon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki nyt tietää mitä tapahtuu kun sanotaan että otetaan vaan yhdet ;-) ei mutta en halunnut turhia kaloreita ruveta juomaan kun ei muutenkaan tehnyt mieli

   Poista
  2. Anonyymi14.9.15

   Niinno kyl mä ainaki juon sen yhen jos sanon et juon yhen :DDD Miks ei sit suoraan sanois et ottaa enemmän XD

   Poista