keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

PACKING FOR SPAIN

 1 Tarvitset ehdottomasti hatun. Toinen vaihtoehto on joku huivi, joka peittää koko pään. Ethän halua saada auringonpistosta tai kuivattaa tukkaasi auringonpaisteessa ihan kamalaan kuntoon? Hattu sopii muutenkin monien erilaisten asujen kanssa :) 2 Bikinit. Ja kaikki tietää miksi. Itse otin varmuuden vuoksi kahdet bikinit mukaan, saa sitten vaihtaa jos tekee mieli! 3 Rantamekko. Mulla on H&M'ltä kesän alussa ostettu, jonka saa helposti vedettyä pään yli ja siinä on vyötäröllä kivat kiristysnarut. Helppo heittää ranta/allaspäivän alussa huoneessa biksujen päälle, kun lähtee tepastelemaan biitsille tai altaalle! 4 Aurinkorasva! Ulkomailla etenkin on tärkeää suojautua auringossa kunnon kertoimien kera, älkää siis herrajumala lotratko niiden rusketusöljyjen kanssa! Itse aloitan varmaan suojakertoimella 30 ja korkkaan sitten sopivalla hetkellä ton 20-kertoimisen putelin :) 5 Ja tietenkin mukana pitää olla myös lemppariaurinkolasit silmien suojana! Mun pitäis varmaan hankkia optikolta jotkut kunnon lasit, joissa olis vahvuudet ja kunnon suojaus silmille, mutta vielä mennään näillä halvoilla Primark/GT/F21-laseilla. Works for me!
 1 Lenkkarit. Mun mielestä on kiva lomalla myös vähän urheilla, ja lämpimässä kohteessa sekä uudessa ja erilaisessa ympäristössä juokseminen on mun mielestä kivaa ja mielenkiintoista. Lomalla voi myös bongailla paikallisia kuntosaleja tai tehdä kotireenejä hotellihuoneessa. Vain mielikuvitus on rajana! 2 Urheilutoppi. Vaatiiko ees selityksiä? Kuka nyt tavallisilla rintsikoilla urheilee? 3 Omia eväitä. Mulla on ainakin niin, että mitä puhtaampaa ruokaa syön, sitä paremmin mun vatsa toimii ja sitä hauskempaa mulla on. Otin Espanjaan mukaan heraa, aamupuurot, ruisleipää ja proteiinipatukoita, jotta saan päivittäisen protskuannoksen ja hyvää ja terveellistä ruokaa. Aion myös pitää pari kunnollista vapaasyöntiä ja iltaisin on meillä tarkoitus suunnata ulos syömään! Onko teillä vinkkejä, mitä Espanjassa kannattaa syödä? ;) 4 Vitamiinit. Mä syön niitä muutenkin päivittäin, joten olisi hassua olla pari viikkoa ilman! Rantalomalle lähtiessä D-vitamiinit kannattaa kuitenkin jättää kotiin, ei niitä siellä auringossa tarvii :) Mulla mukaan lähti monivita, sinkki, magnesium, omega ja aurinkokapselit!
1 Puhelimen laturi. Eihän me nykyajan ihmiset pärjätä ilman? 2 Sheiveri. Kaikki naiset, jotka on unohtanu reissulta sheiverin kotiin niin tietää mistä puhun. Tai voihan sen aina ostaa sieltä paikanpäältä, mutta kyllä oma sheiveri on oma sheiveri. Välttyy ainakin suuremmalla todennäköisyydellä haavereilta, jos on tällänen ku mä! 3 Hampuvälineet! Hampaat pitää kyllä pitää puhtaana reissusta huolimatta, mä oon ihan sitä mieltä! ;)
1 Lennolla on aina hyvä olla kirja mukana, jos vähänkään tykkää lukea. Mä lainasin vähän aikaa sitten kirjastosta tän Lauren Conradin Sweet little lies-kirjan, enkä malta oottaa että pääsen lukemaan! 2 Passi! Kaipaako selityksiä edes? Ilman tätä ei paljon maasta lähetä! 3 Puhelin ja kuulokkeet. Vaikka lennolla ei oo nettiä yleensä, voi puhelimeen ladata valmiiks hölmöjä pelejä ja puhelimen musiikkikirjaston kautta voi kuunnella musaa! 4 Eväät. Lentokone- ja lentokenttäruoka on tunnetusti ylihinnoteltua kuraa. Espanjaan lähtiessä otan eväiksi muutaman ruisleivän kalkkunaleikkeellä, protskupatukan, banaanin ja herasheikin. Näillä mennään! 5 Purkkaa. Joillakin se auttaa koneen nousussa ja laskussa korvien kanssa, ja toiset on vaan purkka-addikteja kuten mä :)

Mä istunkin parhaillani jo lentokoneessa matkalla Espanjan lämpöön. Toivottavasti mun pakkausvinkeistä oli hyötyä jollekin matkaan lähtevälle. Postauksia tulee normaaliin tahtiin reissusta huolimatta, olen ajastanut niitä teille ihan ruhtinaallisen määrän! Pitkän pohdinnan jälkeen päätin, etten ota edes miniläppäriä reissuun mukaan, sillä tarvitsen lomaa niin paljon, enkä halua stressata turhia :-D Parin viikon päästä kuulette sitten Espanja-kuulumisia! Jos kuitenkin sitä ennen haluatte tietää miten mulla menee, pistäkääs seuraten mua Instagramissa, sitä kuitenkin päivittelen ahkerasti! Nimimerkillä @eemskuu löydätte minut ja hölmöt kuvani ;) Mä lähden lämpöön nyt, pysykääpäs ahkerina kommentoijina, olis kiva kuulla palautetta ja kommenttia ajastettuihin postauksiin, kun kommentteja kuitenkin matkan aikana saan helposti luettua ja myös niihin vastattua :)
                              

Nähdään!
♥:Emmi


2 kommenttia:

  1. Anonyymi25.6.14

    Espanjalainen perunamunakas eli tortilla de patatas on ihan parasta! Kannattaa ehdottomasti maistaa jos sitä löytyy jostain ravintolasta. Yleensä tarjoillaan tapaksena ainakin mun tietääkseni :D

    VastaaPoista
  2. Joo tosta oli meen Espanjan kirjassa juttua, jos vaan osuu vastaan ni pakko se o maistaa kuulosti ihan siltä et mä tykkään! :D :)

    VastaaPoista