keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

MUN PERJANTAI

6:10 - Heräsin ekan kerran, kun tehosekotin surras alakerrassa. Nousin, vedin oven kiinni ja huomasin et mun kurkku on kipee. Vedin peiton korviin ja jatkoin uniani.
8:10 - Tia pistää viestin. Kivempaa herätä tekstariin, kun viiden minuutin päästä huutavaan herätyskelloon. Haen kahvia alhaalta ja käperryn kurkku kipeenä juomaan sitä peiton alle
9:15 - Matkalla kouluun Strepsils suussa. Damn, meneekö mun päivän reeni nyt tässä. No, vähän rennommin pitää ainakin tehä, tarkkailen oloa. Kohta on se kokeenpalautuskin, toivottavasti meni hyvin. Pelkään pahinta ja toivon parasta.
11:20 - Palautukset ohi ja suunta kauppareissulle mummun kanssa. Meni just niin hyvin. Kielistä sitä perus 9-10 linjaa, filosta 9 ja matikasta 8. Matikan kokeestaki 8 puol! Lukion paras matikan numero tähän mennessä, hyvä alottaa loma!
12:50 - Kotona. Kurkkua kutittaa edelleen, mut meen kumminki koittamaan josko sais vähän niitä käsiä reenattua. Lounasta naamaan ja sitte punttailemaan. Vedetään sitte pienemmillä painoilla ja täydellä tekniikalla, silleen etten ihan hengästy.
15:00 - Ei ollu muute hyvä idea reenata. 10 minsan alkulämpässä henki pihisi ja ahisti ku syke näytti 130. Tein kuitenki puntin loppuu vähän pienemmillä painoilla ku normisti. Tää on selkeesti joku ennustus et mun kroppa alkaa olee väsyny. Jos pitäs loppuviikon taukoo... Ehkä stressin laukeamisella on kans osuutes asiaan.
16:45 - Finrexinin ja Strepsilssien hakureissulta kotiuduttu. Piipahdin Pickenissä hakemassa tummaa suklaata ja soitin samalla Tialle. Vaelsin 20 minuuttia ympäri kauppaa luetellen erilaisii tarjouksii sille puhelimessa...
17:00 - Lämpö nousee uhkaavasti, pitäs ehkä napsii Buranaa ni ei kerkeis kuumeeks yltyy..  Ehkä otan buranan ni toi laskee tunnissa normaaliks.
17:15 - Äiti sano et buranaa ei saa ottaa, jos on just ottanut Finrexinii. No, jääpä buranat syömättä.
18:00 - En jaksa lahota, kun ei oo lahoomisfiilis. Niimpä alan leipomaan. Mitäs tänään, hmm suklaakeksejä huomiseks mulle ja Tialle? Joo! No eikun leipomaan!
19:00 - Note to self: älä koita siirtää leivinpaperillista valmiita keksejä huoneen toiselta puolelta toiselle vaan pitämällä pikkasen paperin kulmista kiinni. Lopputulos: 16 keksiä lattialla ja Emmi itkee.
19:30 - Ottaako Finrexiniä vai eikö ottaa? No mut siinä on C-vitamiinia! En mä nyt enää haluu piristyä, haluun ajoissa nukkumaan! No, otanpas Strepsilssin.
20:30 - Lahnaan iltapalaa syöden ja lueskelen lemppariblogien uusia postauksia. Mun ihan lempiajanvietettä kun oon yksin. Ruoka ja blogit, ei parempaa yhistelmää kyllä oo...
22:30 - Huomisen vaatteet vielä valmiiks ja sitte alan siirtä unten maille. Pitäskö tän kurkun kanssa nukkuakin? Hyvä jos niellyks saa! Toivon ja toivon niin pirusti, että aamulla olis vähän parempi olo ja ees että nieleminen ei sattuis. Haluun syööööödä paaaljon ruoookaa. Okei Emmi, ihan hyvä että meet nukkumaan.

Viime perjantai oli mun pitkään aikaan viimisiä arkisempia päiviä, joten tein siitä teille tälläsen kivan postauksen. Mun mielestä nää on ainakin kivoja, jossei lemppareita ainakin muitten postaamina! Tykkäsittekö te?

♥:Emmi

10 kommenttia:

 1. Anonyymi4.6.14

  Ootko nähny Annaa paljon, eiks se tullutkin jo takas?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi4.6.14

  Mikset muokkaa tätä ulkoasua mitenkään, tämä on ihan kauhea? Esimerkiksi blogin alareunassa on kaikkea turhaa rumaa härpäkettä jonka saisi helposti koodia muokkaamalla pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa muokkasin ulkoasua joskus muutamankin tunnin - tykkään tästä nyt tosi paljon enkä nää blogin alareunassa mielestäni mitään turhaa mikä mun silmään pistäs pahasti :)

   Poista
  2. Anonyymi6.6.14

   No toi katkoviiva, harmaat pallot, "palvelun tarjoaa blogger" jne... Hirveän epäsiistin näköistä

   Poista
  3. No jos noin olematon asia häiritsee niin voivoi :D mua ei ollenkaan toi häiritse eikä oo mitenkään epäsiistin näköstä joten nyt meen kyllä ihan tällä :)

   Poista
 3. Anonyymi4.6.14

  Relaa vähän.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi5.6.14

  kiva postaus ! lisää näitä :)

  VastaaPoista