perjantai 13. kesäkuuta 2014

TURKU


Palataanpa hetkeks tiistaihin, kun otettiin äidin kanssa aamulla suunnaks Turku. Tarkotus oli lähteä vaan kiertelemään, eikä me loppuviimeks ostettu muuta kuin pastaa ja sinappia Ikeasta. Heti aluks mentiin syömään kivaan ravintolaan ihan Turun kauppahallin vieressä - Red Hot Chilis Bar & Grilliin. Oltiin niin nälkäsiä ja se tuli ihan sattumalta vastaan. Paikassa oli tiistaina grillibuffet ja me mentiin sitte kattomaan mitä oli tarjolla ja todettiin tarjoilut hyviksi. Salaattipöytä oli iso - ja erikoinen! Syötiinkin enimmäkseen niitä. Lämpimiä ruokia oli myös ihan kivasti - mä söin kanaa, maissia, perunaa ja kasviksia. Extemporepaikaksi oli tosi hyvä ja saimme mahat kyllä täyteen!

Ruuan jälkeen käytiin kävelemässä kauppahallissa ja Aurajoen rannassa. Poikettiin myös katselemassa Fitnesstukun liikkessä ja Ruohonjuuressa, tällä kertaa rahat säästyi hahah! Räpsittiin kuvia ja kierreltiin paikkoja jonkun aikaa ja lopuksi käytiin hakemassa mulle Hansan Jungle Juice Barista smoothie, kun oon sellasta jo pitkään halunnut maistaa! Otin vielä hyvän nimisen smoothien - pumping iron ;) Sain tosta kauheen inspiksen kokeilla samantapaisia smoothieita kotona!

Lopuksi käytiin silmäilemässä Raision Ikean tarjontaa, mutta kuten jo aikaisemmin mainitsin, ostettiin vain pastaa ja sinappia. Tänään on kuitenkin uuden Ikeareissun aika, jos tällä kertaa tarttuis jotain mukaan!

Ihanaa perjantaita!
♥:Emmi

6 kommenttia:

 1. Anonyymi13.6.14

  Oi että ihana blogi 😍 sattumalta eksyin tänne..onneksi! Ootko muuten sinkku vai varattu?

  VastaaPoista
 2. Hah kiitos ja tervetuloa! 8) sinkku olen:)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi13.6.14

  Koska ootte eronnu tumpin kanssa?:O ja mitä!? Miksi? ;( ei asia tietystikkään tänne julkiseen mediaan kuulu mutta kysyin nyt vaan :/ olitte ihana pari ! ♥ ja vaikutitte niin onnellisilta :( :) ja ihana blogi sulla!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossa vähän aikaa sitte! Ja kiitos sulle paljon :)

   Poista
 4. Anonyymi13.6.14

  mitä mieltä oot nuorisorikollisista? mä oon sellanen mutta tämän blogin ansiosta haluan tehdä muutoksen ja oon ihan ihastunut suhun ja tahtoisin tutustua paremmin!

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä nuorisorikollinen on kokenu elämässää jotai mikä aiheuttaa sen käytöksen :)

  VastaaPoista