keskiviikko 21. toukokuuta 2014

LISÄRAVINTEETAattelin, että olis hyvä idea tehdä pientä postausta mun käyttämistä lisäravinteista. Niitä ei oo paljon, käytän vaan vitamiineja ja heraa. Vitamiineista otan yhden joka aamu. Otan kuvissa esiintyvät vitamiinit: D-vitamiinin, C-vitamiinin, sinkin, Omega-3 ja monivitamiinin. Oon ollut kipeenä viimeksi elokuussa, joten uskon että vitamiinien päivittäisellä käytöllä on siihen syynsä! Oon myös tosi harvoin väsynyt - jos mua näkee tosi allapäin niin se johtuu lähinnä koulumotivaation puutteesta, mutta mulla on aina energiaa reenata, opiskella ja tehdä kaikkea muuta mukavaa. Koen siis vitamiinien päivittäisen käytön erittäin tärkeäksi.
Nieltävien tablettien lisäksi juon joka aamu yhden C-vitamiiniporetabletin 2 desiin vettä sekoitettuna. Äiti oli ostanut mulle joskus Leaderin lasten Duudsonit monivitamiini-hivenainevalmistepaketin - varmaan ihan siksi että kitisen aina miksen saa syödä Sanasolia enää :-D Otan joka aamu vielä yhen tollasen, noi on ihan sika hyviä haha!
*Vitamiinien tuoteselosteet lainattu Fitnesstukun ja Sporttimekan nettisivuilta.

Heraa juon 1-2 "herasheikkiä" päivässä, yhdessä on n. 30g heraa. Lisäksi laitan aamupalaan 30g heraa. Päivässä syön siis 60-90g heraproteiinia, riippuen siitä onko treenipäivä vai treenitön päivä. Lemppareita mulla on Fastin Hera80, Star Nutritionin Whey-80 ja Leaderin Hera+. Tykkään yleisesti eniten minttusuklaaherasta veden ja maidon kanssa sekotettuna, smoothieissa ja rahkan seassa käytän mansikkaheraa tai jotain muuta erikoista makua, kuten nyt mulla on tota Fastin lime-white chocolate-makua. Heran makuun tottuu pikkuhiljaa ja jos ootte ekoja kertoja kokeilemassa ja ette tykkää yhtään, antakaa aikaa - siihen tottuu! :-D Vähän aika sitten minttusuklaahera veden kanssa ei mennyt alas millään, mutta nyt se alkaa jo maistua ihan ookoolta!

Mitäs tykkäilitte tälläsestä lisäravinnekertomuksesta? Nää on aika perusjuttuja mitkä sopii mun päivittäiseen elämään tosi hyvin :)

Käytättekö itse jotain lisäravinteita tai kenties samoja?

♥:Emmi

8 kommenttia:

 1. Anonyymi21.5.14

  tykkäsin! ja käytän whey-80 suklaa makua (starnutrition) :--) sekä sillontällön chromiumia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Tota chromiumia en oo itte kokeillu, pitääki tutkia millasta se on ja olisko mulle mitään hyötyä! :)

   Poista
 2. Anonyymi22.5.14

  sulla on varmaa joskus ollu suklaamakua ni mihin sekoitat sen? maitoon + veteen , vaan maitoon tai vaan veteen ? tai jotenki muuten? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on ollu :) maidon kanssa maistuu ihan kaakaolta ja saatan kulauttaa sellasen ennen reeniä ja reenin jälkeen veden kanssa, ei mitään herkkua mut kyllä alas menee :D

   Poista
 3. Anonyymi22.5.14

  Piikitätkö kaloreita suoraa lihakseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näytänkö tosiaan siltä?

   Poista
  2. Anonyymi22.5.14

   Näin epäilisin!

   Poista
  3. Sitte sulla on kyl jotain päässä vikana :D

   Poista