sunnuntai 25. toukokuuta 2014

WORKOUT ROUTINE

MAANANTAI lepo/30min aamukävely/hölkkä
Maanantait on yleensä ollu mulle lepopäiviä, syystä että kymppiaamu ja kiva herätä myöhään ja silti ehdin lenkille! Yleensä maanantaisin on hyvä lenkkifiilis, nytkin oli ihan sellanen mukiinmenevä. Ei kuitenkaan paras lenkki, lähin vähän äimänä suunnittelematta yhtään mihin suuntaan oon hölkkäilemässä. Mutta kyllä fiilistä nosti se, että vikat kunnon koulupäivät oli käsillä!

TIISTAI selkä-rinta +25min loppuhiki
Kevyen viikon jälkeen yleensä on ihan pirusti voimia, mut nyt jotenki oli voimat vähän poissa. Reeni kulki ihan peruspainoilla, ei kauheesti normaalia isommilla eikä onneks pienemmilläkään. Penkissä sai vähän pinnistellä, mavessa kolautin ton mun yhen säären haavan taas verille ja kulmasoutu vähän takkuili mut sanotaanko et ihan perusreeni!
2x15 selänojennus
3x10 mave
3x12 ylätalja myötäotteella
3x10-12 kulmasoutu tangolla
3x10-12 kevennetty leuanveto
4x10 penkki
SS 3x12 vinopenkki käsipainoilla & viparit
3x12-15 pec deck
 KESKIVIIKKO etureidet-vatsat + 20min loppuhiki
Mun ehdoton inhokkireeni. Tai okei ehdoton inhokki sen kaks ekaa liikettä. Vihaan etukyykkyä ja vihaan hackia niin sydämeni kyllyydestä! Etukyykky saa mun olkapäät mustelmille ja hackissa yleensä hiki valuu silmään niin maan paljon ja must tuntuu et joku kattoo aina mua silleen että what the fuckkia toi itkee tossa. Hahah. Story of my life. Mutta ihan kelpo etureiskareeni lukuunottamatta sitä jäätävää soijaa. Ehkä se on se kesä mikä tekee sen soijan ku salillaki ilmantaso heikkenee. Mut toisaalta se soija on vaan kiva ku tietää tehneensä jotaki. Yritä ny sitte mustaki saaha selvää.
3x15 etukyykky
4x15 hack-kyykky
4x15 reiden ojennus
3x12 prässi kapealla asennolla
3x15 pohkeet seisten
3x12 vatsanrutistus koneessa
3x8-10 voimapyörä
SS 3x20 vinot vatsat kahvakuulan kanssa ja ne sellaset pyllyn nostot, en oikeen tiiä miks niitä kutsuisi hah

TORSTAI lepo/30min aamukävely/hölkkä
Toisen lepopäivän päätin pitää torstaihin, että ehdein vielä päivällä lukemaan filosofian kokeesee. Aamulenkille lähettiin tutisevin reisin, oli meinaan jalat etureisireenin jäljiltä aivan kuolleet ja kuopatut. Onneks toi kävely/hölkkä ei ikinä rasita kuitenkaan niin paljon eikä reisien kipuilu haitannu alkumetrien jälkeen ollenkaan :) aamulenkeistä on muutenki tullu mulle sellanen kiva juttu, kunhan ei vaan joudu herää liian aikasin hahah :D ilma on yleensä aamusin tosi hyvä lenkkeilyyn, pientä plussaa aina jos tihuttaa tai tuulee, paljon parempi taivaltaa!

PERJANTAI 1h aerobinen + 30min vatsat
Nyt kun kesä on saapunut myös tänne Pohjolaan, oon tehnyt nää kerran viikossa olevat tunnin aerobiset rullaillen salille ja takasin. 12 kilsan rullittelulenkki on hyväks kunnolle ja saa ihan kunnon hien pintaan! Ensin oon rullaillu 6 kilsaa salille, tehny vatsat siellä ja sitte 6 kilsaa takas. Perjantaina oli kyllä niin jäätävä vastatuuli toisella reissulla että jösses... Selvittiin kuitenkin hengissä ja ansaitut viikonloppuherkut oli perjantaina tän jälkeen! ;D
Niin ja vatsareeniin kuului muistaakseni:
SS 3x15 suorat vatsat & vinot vatsat vinopenkissä lisäpainolla
3x12-15 abcoaster
3x15 jalkojen nostot siinä vehkeessä
SS 3x15-20 vatsanrutistukset puolipallolla lisäpainon kanssa & "pyöräilyt" selälteen
3x15 istumaannousu + kierto lisäpainolla
vatsareenistä muutenkin on tulossa lisää ens kuun puolella, jos saan jotain aikaan. Tällästa mulla ainakin oli mielessä, onko kiinnostusta?
LAUANTAI hauis-ojentaja-olkapää + 25min loppuhiki
Käsireeneistä on kehkeytyny mun lemppareita peppureenin ohella. Tuntuu, et olkapäät ottaa reenin hyvin vastaan ja ne onki mun mielestä mun vahvin ja paras lihasryhmä tällä hetkellä. Kävin vetään tän reenin heti aamusta, jotta sain vähän arskaakin otettua aamupäivällä ja ihan hyvin energiat riitti vaikka oli vaan aamupala alla! Sykkeissä huomas myös, et oli karkkipäivä takana päin - mulla nousee ihan sika korkeelle aina sykkeet ku edellisenä päivänä on syöny erillai ;D
3x12 hauiskääntö mutkatangolla
SS 4x12 ojentajat taljassa & vasarakääntö
SS 3x12 ranskalainen punnerrus & hauis scott-penkissä
3x10-12 pystypunnerrus käsipainoilla
TRIPLA 4x12 viparit sivuille, eteen ja pystysoutu
3x15 takaolkapäät koneessa

SUNNUNTAI takareidet-pakarat + 25min loppuhiki
Odotan aina yleensä sunnuntaita ihan sikana, koska mun mielestä pakaroita ja takareiskoja on niin kiva reenata! Paljon kivempaa ku etureiskojen tappaminen. Nyt oli jotenki iha veto poissa aamulla ja mietin että miten jaksan lähtee reenaamaan. Sinne site kuitenki lounaan jälkeen painelin ja hitsi jäi hyvä fiilis! Hiki virtas ja prässissä sai silmätkin osansa siitä hiestä. Lantionnostoissa huomasin ekan kerran et naaman lisäks koko muu kroppakin on ihan hiestä märkä. Toisaalta se on pirun nasta fiilis mut toisaalta hiki on musta ihan hirveen ällöä :-D Koita nyt Emmi päättää...
3x15 reiden koukistus
4x12 takakyykky
3x12 sjmv
3x10/jalka askelkyykkykävelyt, tanko niskassa
3x15 lantionnostot tangon kanssa
3x12/jalka prässi yhdellä jalalla
4x15 pohkeet istuen

Tältä näytti mun tämän viikon reenit. Vielä ens viikko on virallisesti dieettiviikko ja sitte siirryn vähän ruokapuolelta löysempään ohjelmaan. Tarkotus ei oo kerätä niitä abouttiarallaa neljää pudottamaani kiloa takasin, mutta vaihtelen vähän jotain ruokia, kuten lounasta ja välipaloja. Aamupala ja päivällinen pysyy ainakin samoina ja iltapalakin varmaan aikalailla. Lähinnä sen takia löysätään vähän, koska mun tekee sikana mieli erilaisia salaatteja ja protskupannukakkuja hahah ;D Nyt niitäki saa sitte! Treenejäkin muutellaan, alkaa jo pikkuhiljaa kyllästyä tähän ohjelmaan. Ehkä tulevaisuudessa vähän reenaan enemmän ulkona, mut en osaa yhtään sanoo. Voi olla että toi sali vetää mut kumminki sinne vaikka olis hyvät ilmat ulkoreeneihin.

Kuvituksena jotain muutoskuvia, muuta matskua en oikeen löytänyt kun ei tullu viikolla reenien aikana ees kuvattua. Mä lähen tästä nyt ihanan Iidan luo, se lupas antaa mulle matikasta vähän viime hetken tukiopetusta et huominen koe menis ees jotenkuten. Illalla jännätäänkin, että saunooko poika täällä vai Venäjällä. Meillä ainakin jäätävä kisakatsomo illalla. Meinaatteko kattoa matsin? ;)

♥:Emmi

12 kommenttia:

 1. Anonyymi25.5.14

  Tää oli hyvä postaus :) ! Kyllä meinaan katso pelin, mutta vähän epäilyttää Suomen pärjääminen : o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, Venäjä on aika paha mut toisaalta kyl niittenkin voittoputken pitää joskus loppua ;)

   Poista
 2. Anonyymi25.5.14

  Missä salilla käyt nykyään? :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porin Kuntokeskus :)

   Poista
  2. Anonyymi25.5.14

   Oon kuullut että se on ehdottomasti porin paras sali! :)

   Poista
  3. Niinhä se onkin ;)

   Poista
 3. Anonyymi25.5.14

  Kiva postaus:) joku ruokapäiväkirjasydeemikin vois olla jees:) vaikka viikon ajalta.
  Meinaan kattoa matsin! Vaik ens viikolla vielä kolme koetta, huomennakin.. Toivotaan et suomi voittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tollasta suoranaista ruokapvkirjaa en haluu tehä mutta voin vaikka kuvata jotain ruokia päivän ajalta joskus :) joo, mullakin on huomenna matikan koe oon koittanu vaa kokoajan laskee et ehin sen pelin sit kattoo :)

   Poista
 4. Anonyymi27.5.14

  Mitä tarkoittaa toi SS, ja tykkään ihan sikana sun blogistas ! :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi27.5.14

  minkä takia syöt ja treenaat niin tarkasti ja suunnitelmallisesti, jos et kuitenkaan kisaa? tarkoitan, että mistä saat motivaatiota noin systemaattiseen touhuun kun vähempikin varmasti riittäisi tulosten saamiseen? ihan vain puhtaasta uteliaisuudesta, ei ole tarkoitus kritisoida!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkee on kiva kokeilla! Ja loppujen lopuks tää touhu ei mun mielest oo ees niin tarkkaa, herkuttelen joka viikonloppu kuitenki jne :)

   Poista