lauantai 3. toukokuuta 2014

PIKAVISIITTI Heips! Itse pikapostaaja täällä paikalla tänään, halusin tulla nopeesti postailemaan teille Tampereen reissun kuvat, enkä jättää niitä huomiselle. Oltiin siis tyttöjen kanssa Tampereella tänään shoppailemassa ja mukaan tarttu vaikka mitä kivaa. Ostospostausta teen, jos joku sellasita haluaa nähdä. Kertokaa siis mielipiteitä!

Matkaan lähettiin kymmenen maissa ja takas tultiin kuuden junalla. Kuvailut jäi vähän pieneksi, sillä ulkona oli kylmä ja kaks kertaa sato rakeita. Hengissä kuitenkin ollaan ja niiiiin paljon kivoja juttuja tuli hankittua, oon ihan sika ilonen! Oli niin kiva lähteä vaan päiväksi pois kotoota, mutta aina on yhtä kiva tulla takas! Henkilökohtasesti en oikeen Mansesta tykkää, mieluummin Turku tai Helsinki mutta kyllä tonne shoppailemaan lähtee kun niin lyhyt on matka täältä sinne!

Nyt lopettelenkin tältä erää tähän, koneen akku valittaa loppumistaan ja mun pitäs haukata vielä jotain ja viedä koira ulos ennenkuin oon vielä kullan kanssa! Mites teiän lauantai on menny?

♥:Emmi

1 kommentti: