perjantai 30. toukokuuta 2014

PROTEIN COFFEE

Kyllä te tiiätte ne kahviloitten uskomattomat lattet makoisilla siirapeilla höystettynä? Oonko mä ainoo kenen mielestä ne on ihan tavattoman hyviä? Tai kesällä jääkahvin juonti terdellä kaverin kanssa. Jääkahvi maistuu niiiiin hyvältä kuumana kesäpäivänä taikka viileenä kesäiltana.

Mun makusiirappilatte-jääkahvisekoitus jäljittelee kyllä ihan tosi hyvin kahvilan versiota, vaikka ite sanonkin. Mut hei guess what: ei yhtään lisättyä sokeria ja ravintoarvot kohillaan! Maidosta hiilarit ja herasta protskut. Kofeiinista plussaa ja vähän potkua päivään. Tässä on kyllä resepti mitä teiän täytyy kokeilla. Nimenomaan täytyy.

Protskukahveja pörrää erinäisissä blogeissa ja health accounteilla sosiaalisissa medioissa enemmän kun liikaa, enkä koe olevani kyseisen reseptin keksijä, en todellakaan! Halusin vain jakaa oman versioni tästä kauniista ja mahtavasta ja ja ja siis täydellisestä kahviherkusta. Tässä teille kahvinälkäisille:

Ensimmäisestä kuvasta löytyykin ainekset. Itse käytin suklaaheraa, mutta käyttäkää mielikuvitusta! Seuraavaksi voisin ite kokeilla tota lime-valkosuklaahöystöllä. Tai vaikka vanilja. Mmmm. Suosittelen keittämään kahvin pari tuntia aiemmin ja pistämään sen jääkaappiin, ellette haluu pikajäähdyttää kahvianne pakastimessa. Itse en oo tota kokeillut. Sen jälkeen viskatkaa kaikki tehosekottimeen ja antakaa laulaa! Tuona aikana kipatkaa kauniiseen lasiin pilli ja muutama jääpala, ja sitten kaatakaa valmis juoma lasiin! Voilá!

Ainiin, tosta määrästä tulee sit kaks lasillista. No riittääpä kaverillekin ;)

Meneekö kokeiluun? Meneehän, sanokaa että menee. Tästä tykkäätte varmasti, lupaan!

♥:Emmi

2 kommenttia:

  1. Kiitos tästä! Koska oon vaan kerran törmännyt kuvaan tälläsestä, mutta siinä ei ollut ohjetta ja unohdin koko juoman. Mut nyt kokeilen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes kokeile! Ihan törkeen hyvää ;D

      Poista